• 14 dagars ångerrätt
  • Vi har eget Lager
  • Beställ online 24/7

Skywatcher

Söker du efter en verkligt universell upplevelse? Ta då en titt på – och med - Skywatcher. Bland teleskop och astronomitillbehör är Skywatcher ett av de mest kända varumärkena, som sedan 1999 har erbjudit lättanvända kvalitetsteleskop till lägre priser. Skywatchers grundare - David Shen, har utvecklat Skywatcher med målet att göra teleskop tillgängliga för de bredare folklagren.
På Kikkertland.se hittar du därför Skywatchers många produkter i ett brett utbud av priser - så att alla kan vara med.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Skywatcher - gör dig till universums centrum

Idag hjälper Skywatcher såväl hobbyastronomer som mer seriösa entusiaster att få tillgång till bra och robusta teleskop. Det gör de genom att både erbjuda produkterna i många olika prisklasser och genom att kontinuerligt utveckla sina teleskop. Skywatcher ligger i framkanten inom såväl glas som optik och användarvänlighet. På så sätt kan du vara säker på att Skywatchers produkter har några av de mest innovativa och kreativa lösningarna på marknaden.

Börja med teleskopet Skywatcher

Har du upptäckt ett nyfunnet intresse för universum och alla dess unika detaljer? Då bör du utforska det desto mer med en bra astronomisk kikare som är lätt att hantera. I Skywatcher serien hittar du ett bra nybörjarteleskop där allt finns inom räckhåll och är lätt att komma åt. Det ska vara upplysande, men också enkelt, att utforska himlen.


På Kikkertland.se hittar du bland annat:

  • Skywatcher Mercury 60 mm inkl. månfilter
  • Skywatcher Mercury 70 mm inkl. 2 okular,6x26 sökare, 2x barlow-lins
  • Capricorn 70 mm inkl. 2 st okular, Rödpunktsikte och 2x barlow-lins
  • Skywatcher Evostar AZ 90 mm inkl. 6x30 sökare och vändningsprisma


Vill du se andra bra teleskop och stjärnkikare som är lätta att börja med? Klicka då in dig i vår kategori: Nybörjarteleskop. 

Bli proffs med Skyhawk- och Explorer-teleskopen

Hyser du en mer seriös astronom under ytan? Föreställ dig då Skywatchers Skyhawk 114 med EQ1 stativ. Bland annat kan man lättare se Jupiters månar, Saturnus ringar, olika stjärnhopar, avlägsna galaxer och inte minst nebulosor. Låter det som något för dig? Då bör du överväga en av de mer professionella stjärnkikarna från Skywatcher.


För mer seriösa observationer av stjärnhimlen rekommenderar vi bland annat Stjärnkikaren Skywatcher Explorer 130 mm, vilket levereras med motor och stativ. Du kan göra det enkelt att följa himlakropar genom en motor, som får teleskopet att följa planeternas rörelser. Motor till telskop hittar du i vår kategori:
Motor- och uppgraderingsset

Skywatchers stora utbud av tillbehör

Det räcker inte alltid med att ha ett teleskop för att utforska universum. Du kan till exempel ha problem med att justera teleskopet eller få din bild ordentligt förstorad. Därför erbjuder Skywatcher också en mängd tillbehör för att göra din rumsresa ännu mer levande. På Kikkertland.se kan du till exempel hitta okular, filter, väskor, böcker och mycket mer från Skywatcher.


Om du behöver ta en närmare titt på solen så kom ihåg att alltid använda ett solfilter. Du kan hitta detta bland våra astronomiska filter. Detta filter ger en neutral, vit bild av solen så att du tryggt och enkelt kan observera de spännande detaljerna i solen eller vara redo när en solförmörkelse inträffar.

Till månen och tillbaka igen

Med ett teleskop från Skywatcher får du en knivskarp bild och sikt med bra kontraster. Den genomtänkta designen garanterar också en hög användarvänlighet, vilket ger dig oförglömliga upplevelser av yttre rymden. Det är därför du kan studera månen, se Saturnus ringar och förundras över Jupiters fyra månar.


Utforska Orionnebulosan, Sjustjärnan och Andromeda-galaxen med ett teleskop och tillbehör från Skywatcher. Då kan du snabbt knyta närmare kontakt med våra grannar i stora universumet. Är du mer nyfiken på närmare grannar? Då kan du också använda Skywatchers linsteleskop för observation av landskap, till exempel frodiga skogar, fåglar och fartyg - tänk bara på att bilden är speglad. Men om du vill ha bilden tillbaka i rätt vinkel så kan du helt enkelt använda ett vändprisma för dessa teleskop – sådana har Skywatcher nämligen också.

Få syn på de riktiga priserna

Skywatcher fokuserar på att alla ska få möjlighet att köpa deras produkter. Därför finns deras teleskop, teleskop och tillbehör i en bred prisklass, så att alla kan vara med. Här hittar du gedigna och knivskarpa teleskop, till även knivskarpa priser. Och som tur är kommer alla våra teleskop med stativ och tillbehör, så att du inte behöver lägga några extra pengar eller tid på det. Så du blir redo att börja utforska universum!

Trustpilot