Helios

Helios är en mycket känd och populär tillverkare inom kikare, och därför har vi naturligtvis deras produkter hos oss på Kikkertland. Helios har ett stort utbud av produkter, som bland annat: Monokikare, teaterkikare, fickkikare, marinkikare och specialkikare för astronomiskt bruk. De har dessutom även tillbehör till kikare.

Tack vare sina breda prisklasser och varierade användningsområden kan du hitta en Helios kikare för alla behov, oavsett om du behöver en kikare för hobby eller professionellt bruk. Deras kikare är robusta, användarvänlig och har en bra optisk prestanda till ett konkurrenskraftigt pris.

Du kan till exempel få oöverträfflig optisk kvalitet med Helios Lightwing HR-ED-kikare, vars ED-glas är något av det bästa glaset på marknaden. Eller ta med dig en resekikare nästa gång du åker på semester, till exempel Helios Sport kikare, där du får en liten praktisk kikare med bra optik. 

Om du köper kikare från Helios garanteras du god kvalitet till ett bra pris. Här på kikkertland.se kan du se hela vårt stora utbud av Helios-produkter. 

Helios kikare

Helios erbjuder ett riktigt brett utbud av kikare, vilket gör det enkelt för dig att hitta en produkt för varje tillfälle. Helios har funnits i nästan 50 år och är kända specialister inom sportoptik.

Om du behöver köpa ny kikare är Helios produkter kända för sin goda optiska kvalitet till riktigt bra priser. Här på Kikkertland hittar du ett stort utbud av kikare från Helios, bland annat:

Helios sportkikare: Liten kikare - stor optik

I ett halvt århundrade har Helios specialiserat sig på bland annat sportkikare som är små i storlek och lätta att transportera, men som samtidigt har fantastisk optik!

Om du letar efter en liten kikare med bra optik som är resevänliga, kan vi rekommendera att du tittar närmare på:

Helios Naturesport. En liten, praktisk kikare med hög förstoring från 8x -20x, som gör att du kommer riktigt nära objektet du spanar på. Därför är dessa kikare det självklara valet för djur- och fågelskådning på långt avstånd. Helios kikare har också fullbelagd optik, så du är garanterad en tydlig och verklighetstrogen bild.

Du bör också ta en titt på Helios Rapide Monokikare, som är en snygg och kompakt kikare. Perfekt för dig som är på språng, reser eller utför andra utomhusaktiviteter som vandring och camping. Denna kikare har också fullbelagd optik, vilket ger dig ljusa och skarpa bilder.

Du kan se hela Kikkertlands enorma urval av kikare från alla märken och modeller under kikare

Njut av utsikten med Helios kikare 

Förutom små sportkikare erbjuder Helios också fantastiska kikare för observation, som ger imponerande förstoringar! Dessa kikare är perfekta att ha hemma, i stugan eller i bilen, till exempel om du ska på bilsemester. Se till exempel:

Fieldmaster kikare som har 25x-75x förstoring och en enorm 90 mm lins, som hjälper kikaren att få ett optimalt ljusintag och ger dig en bättre bild. Denna kikare är också vattentät och dimfri, så att du inte behöver oroa dig när det är dåligt väder. Eftersom denna kikare har ett karbonathus känns den otroligt lätt, samtidigt som du får en helt belagd optik med ljusa och tydliga bilder! Denna Helios-kikare är perfekt för dig som vill se djurliv och natur på nära håll.

För detta kan du köpa ett Helios-fönsterstativ så att du kan följa naturen omkring dig när du åker på bilsemester och sightseeing. Kanske vill du studera mindre vanliga observationer som älg och örnar eller rådjur som betar vid skogskanten, observera fartyg långt ute i horisonten eller något helt annat. Så kom ihåg att ta med din kikare på semestern, så att du inte missar dessa vackra naturupplevelser.

Den nya Helios Lightquest-HR är en kikare med antingen 20x eller 25x förstoring. Denna kikare har en utmärkt kvalitet och funktion, tack vare kombinationen av mekanik och optisk design. Kikaren är tillverkad av magnesium och är mycket lätthanterlig, och dessutom är även vattentät och dimfri. Denna kikare är perfekt för dig som älskar att titta på både landskap och astronomi, eftersom den kan användas för båda syften. Till skillnad från många teleskopiska kikare ser Helios Lightquest HR ut som en vanlig handkikare med två kikare.

Den mest professionella av Helios kikare är Helios Quantum 5. Det är en observationskikare som ger dig helt exceptionellt bra bilder av naturen, och till och med månen! Helios Quantum 5 är av hög kvalitet och med stora bak-4-prismor och bredbands multicoating, så att du får en ljus och tydlig bild även i svagt ljus. 

Kikare för alla smaker 

Helios produktsortiment är brett, och oavsett om du letar efter en marinkikare, handkikare, kikare för fågel-, eller stjärnskådning så hittar du kikare för varje tillfälle här. Nedan följer några av Helios mest populära modeller:

Marinkikare:

Gillar du att åka båt eller segla på fritiden är Helios Oceanmaster, 7x50 det perfekta valet för dig! Denna marina kikare har precisionskompass och nattbelysning, och har därmed maximal ljusstyrka både under dagen och på kvällen. Denna kikare är 100% vattentät och har bak-4-prismor och är multicoated, vilket säkerställer en ljus bild även när det är mörkt ute. Oceanmaster-kikaren är särskilt bra för segling och andra vattenaktiviterer.

Minikikare:

Om du å andra sidan är mer intresserad av stjärnobservation rekommenderar vi Helios Star Field 2x40mm. Detta är en minikikare som liknar ett par glasögon, som du kan använda för att observera hela konstellationer och stjärnor. Du ser stjärnorna ljust och tydligt genom kikaren, och du kan se mycket mer på natthimlen än med blotta ögat. Med denna kikare kan du observera många stjärnor, och även upptäcka nya som du aldrig sett förut. Upplev Andromedagalaxen eller lagunnebulosan på ett helt nytt fantastiskt sätt genom detta teleskop.

Handkikare i toppklass:

Letar du efter den bästa kikaren av högsta kvalitet? Då rekommenderar vi Helios Lightwing HR-ED, som vi tror kan tillfredsställa även den mest kräsna användaren. Kikaren har ED-glas som ger hög optisk prestanda för till exempel natur- och fågelskådning. Modellen har bak-4-prismor, som är fas- och silverelektrisk belagda, vilket säkerställer en skarp och ljus bild. Denna kikare har också nära fokus från 2 meter och är 100% vattentät. Samanfattningsvis en fantastisk handkikare som bara måste upplevas! 

Köp dina Helios-produkter tryggt och säkert hos oss 

Med Helios höga kvalitet och långa erfarenhet i branschen behöver du inte vara det minsta orolig när du beställer dina Helios-produkter här på Kikkertland.se. Du kan köpa produkterna idag, så skickar vi din beställning så snart som möjligt!

Känner du dig fortfarande inte helt säker på ditt val? Misströsta inte! Vi har ett helt team av experter som är redo att ge dig råd i dina frågor om våra produkter. Du kan både ringa och mejla oss. Vi är alltid redo att hjälpa och svara på frågor - små som stora.