Drick- och matset

Nedan hittar du våra drick- och matset från märken som Sea to Summit och Light My Fire. Med ett matset kan du enkelt äta din mat i naturen. Alla våra produkter är lätta i vikt och är designade för att kunna staplas så att de tar så lite plats som möjligt i ryggsäcken och lätt kan transporteras. Light My Fire uteserveringsset är också tillverkat av 100 % BPA-fri biobaserad plast som tål både mikrovågsugn och diskmaskin. Välj det matset och den färg som passar dig bäst! Se hela urvalet nedan.

Stort utbud av drick- och matset

Tycker du om att promenera i naturen? Med ett drick- och matset kan du åka på längre utomhusturer och njuta av din mat och dryck utomhus. Oavsett om du vill ha med dig en hel måltid eller bara vill njuta av tempererade drinkar så kan du under denna kategori hitta utrustning som kan bidra till att skapa minnesvärda stunder i naturen.

För dem som älskar friluftsäventyr erbjuder vi robusta och drick- och matset som är idealiska för camping, vandring och picknick. Våra praktiska och kompakta lösningar låter dig njuta av dina måltider och drycker under bar himmel.

Ta även en titt på våra termosmuggar, ficklärkor och shotsglasset från det populära märket Stanley. Stanley är känt för att skapa produkter av högsta kvalitet som kan hålla dina drycker både varma och kalla efter behov.

Köp dit drick- och matset på Kikkertland

Vi erbjuder endast högkvalitativa drick- och matset som kombinerar funktionalitet och estetik. Njut av en matupplevelse utomhus genom att utforska vårt omfattande utbud av uteserveringar och dryckesset. Har du frågor om våra produkter är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.