Grill- och matlagningstillbehör

I denna kategori hittar du vårt stora utbud av mat- och matlagningsutrustning. Med den är du alltid redo att ge dig ut på en vandring, en utomhusövernattning eller en längre resa. Laga enkelt mat i naturen med det populära och kvalitetssäkra stormköket från Trangia, eller njut av en varm kopp kaffe från Stanleys termiska produkter. Vi har även matset så att du enkelt kan äta maten i naturen, och den är såklart designad i lätt material som tar minimalt med plats i förpackningen. Utforska hela urvalet nedan.

Mat- och matlagningsutrustning

Ta din matlagning utomhus med vår grill- och matlagningstillbehör från Kikkertland. Oavsett om du är en erfaren friluftsentusiast eller nybörjare, så har vi säkert något som passar dig och dina behov. Vi erbjuder ett brett urval av Trangia stormkök, termoskoppar och termosar, matset, matbehållare, bestick och mycket mer, allt speciellt designat för utomhusbruk. Våra produkter är robusta, lätta att transportera och byggda för att klara krävande förhållanden, så att du kan njuta av utsökt mat var du än är. Utforska vår grill- och matlagningsutrustning och förbered dig på att upptäcka nya kulinariska äventyr under bar himmel!

Förbered dina måltider utomhus med ett stormkök

Trangias stormkök är kända för sin pålitliga och effektiva design, vilket gör dem till favoriter bland friluftsentusiaster och äventyrliga själar världen över. Dessa svenska stormkök är idealiska för matlagning utomhus i olika väderförhållanden. Med sin solida konstruktion och vindskydd säkerställer de en stabil låga, vilket gör dem lämpliga även i blåsiga förhållanden. Trangias stormkök är dessutom otroligt användarvänliga och lätta att transportera med sin kompakta design och låga vikt. De är gjorda av hållbara material och kan användas för matlagning, stekning och mycket mer. Oavsett om du vandrar eller campar, kommer ett Trangia stormkök att vara din pålitliga följeslagare för att laga goda måltider i naturen.

Njut av maten utomhus med miljövänliga mat- och dryckesset

När du har lagat din måltid kan du förbereda och äta maten från något av våra mat- och drickset från bland annat Sea to Summit eller Light My Fire. Dessa set är lätta i vikt och kan enkelt staplas så att de lätt kan packas. Setet från Light my Fire innehåller allt du behöver och är självklart av miljövänlig plast.

Ta med dina kalla eller varma drycker i termoskoppar och termosar

Med en termisk produkt från Stanley kan du njuta av både kalla och varma drycker på din vandring eller campingtur. Det finns massor av olika produkter från Stanley, som termoskannor och termosmuggar, så du kan hitta precis den produkt du vill ha.