Grill- och matlagningstillbehör

I denna kategori hittar du vårt stora utbud av drick- och matset. Med den är du alltid redo att ge dig ut på en vandring, en utomhusövernattning eller en längre resa. Njut av enkelt mat i naturen med det populära, kvalitetssäkra och miljövänliga matset från Light My Fire, eller njut av en varm kopp kaffe från Stanleys termiska produkter. Våra matset gör att du enkelt kan äta maten i naturen, och den är såklart designad i lätt material som tar minimalt med plats i förpackningen. Utforska hela urvalet nedan.

Mat- och dricktillbehör

Ta din mat och dryck utomhus med vår drick- och mattillbehör från Kikkertland. Oavsett om du är en erfaren friluftsentusiast eller nybörjare, så har vi säkert något som passar dig och dina behov. Vi erbjuder ett brett urval av termoskoppar och termosar, matset, matbehållare, bestick och mycket mer, allt speciellt designat för utomhusbruk. Våra produkter är robusta, lätta att transportera och byggda för att klara krävande förhållanden, så att du kan njuta av utsökt mat var du än är. Utforska vår drick- och matset och förbered dig på att upptäcka nya kulinariska äventyr under bar himmel!

Njut av maten utomhus med miljövänliga mat- och dryckesset

När du har lagat din måltid kan du förbereda och äta maten från något av våra mat- och drickset från bland annat Sea to Summit eller Light My Fire. Dessa set är lätta i vikt och kan enkelt staplas så att de lätt kan packas. Setet från Light my Fire innehåller allt du behöver och är självklart av miljövänlig plast.

Ta med dina kalla eller varma drycker i termoskoppar och termosar

Med en termisk produkt från Stanley kan du njuta av både kalla och varma drycker på din vandring eller campingtur. Det finns massor av olika produkter från Stanley, som termoskannor och termosmuggar, så du kan hitta precis den produkt du vill ha.