Zenith

Företaget Zenith har i över 40 år producerat ett brett utbud av laboratorieutrustning för skolor, universitet och professionella laboratorier runt om i världen. Under åren har de stadigt byggt upp ett starkt rykte för att tillverka högkvalitativa mikroskop och tillbehör som du kan lita på, inklusive monokulära, binokulära och trinokulära mikroskop. Med Zenith får du med andra ord valuta för pengarna.

På Kikkertland älskar vi bra kvalitet, därför kan du givetvis även hitta Zenith hos oss. Se hela utbudet från märket nedan. 

Zenith: Passion för prisvärd utrustning

Vill du uppleva en fascinerande, mikroskopisk värld med ett mikroskop? Då ska du titta förbi märket Zenith. Det snabbväxande företaget har filialer på flera platser runt om i världen. Deras enkla och praktiska mikroskop gör att du kan observera föremål som är för små för att kunna ses med blotta ögat.

Zenith har ett brett utbud av mikroskop som de producerar – både för dig som är på nybörjarnivå och för dig som är proffs. Zenith tillverkar även tillbehör till sina mikroskop. Generellt får du bra optiska egenskaper, så du är alltid garanterad en bra produkt från Zenith.

I sortiment från Zenith kan du bl.a. hitta:


- Olika mikroskop (nybörjare och erfarna)
- Akromatisk lins
- Mekaniskt stativ för mikroskop
- Glödlampa för mikroskop
- Mikrometerslid
- Okular


Speciellt okular hittar du i vårt sortiment från Zenith. Ett okular kan användas både för mikroskop och kikare. Det är en lins i ett optiskt instrument som är vänd mot ögat. Dess uppgift är att förstora bilden som du kan se i linsen. Under mikroskop hittar du t.ex. digitala okular som du kan ansluta till en PC med USB-kontakt.

Vet du inte vad som passar dig bäst? Ring oss och få professionell rådgivning och vägledning om att välja rätt okular. Du når oss på kontaktuppgifter nedan på sidan.

Därför är produkter från Zenith ett bra köp

Genom åren har Zenith förbättrat sina produkter. Varje produkt är funktionellt designad och noggrant utvald med konkurrenskraftiga priser. Zenith vill möta din budget och dina krav så bra som möjligt. Den förser dig med mikroskop och andra produkter som kan möta dina exakta behov.

Uppdraget är förståeligt: ​​Att bli ett ledande varumärke inom laboratorieutrustning med avancerad innovation, teknik och god kundservice. Just detta mål kan bara uppnås genom att inte ge människor som du en produkt som du inte kan vara nöjd med. Därför är deras fokus alltid att ge dig en bra upplevelse. Dels för att upprätthålla en stark och varaktig relation, men också för att göra ditt laboratorium mer effektivt och säkert.

Med ett mikroskop från Zenith kan du också vara säker på att det uppfyller den tyska DIN-standardpolicyn. Beteckningen står för Deutsche Industrie-Norm. Det betyder att om glaset i mikroskopet går sönder kan du enkelt byta ut glaset – utan att behöva oroa dig för att behöva köpa ett helt nytt mikroskop.

Hitta fler märken hos Kikkertland

Är du sugen på nyttig kunskap? Oavsett om det är för forskning, undervisning eller personligt intresse är mikroskop oumbärliga. De är ett bra sätt att få bättre resultat och samtidigt göra dig smartare på även de minsta sakerna. Om du aldrig har arbetat med mikroskop tidigare kan det bli en helt ny värld för dig. Du kan undersöka allt från små djur och växtdelar till celler och bakterier. Den superskarpa sikten i glaset kan vara både inspirerande och dynamisk. Detta gäller särskilt om du använder mikroskop i undervisningen. Här kan eleverna stärka sin förståelse och kunskap på ett annat sätt än genom enbart böcker.

Utbudet är stort på Kikkertland. Det spelar ingen roll om du letar efter kikare, mikroskop, förstoringsglas eller friluftsutrustning. Därför hittar du naturligtvis också många erkända och populära märken. Kikare och förstoringsglas är också mycket bra alternativ som mobilmikroskop. Bland våra mikroskop kan du välja mellan monokulära, kikare eller digitala mikroskop. Glöm inte våra tillbehör till mikroskop, som inkluderar täckglas, diabilder, petriskålar och mer.

Bland varumärkena på Kikkertland kan du hitta:


- Omegon
- OPTIKA Italien
- Celestron
- Levenhuk
- Viewlux
- Eschenbach
- Zeiss

Köp Zenith mikroskop och tillbehör hos Kikkertland

Har du god erfarenhet av mikroskop? Men du kanske inte känner till de bästa märkena och deras kvaliteter? Oavsett om du är nybörjare eller erfaren i ett laboratorium kan det vara svårt att se vilket mikroskop eller märke som är bäst. Vi rekommenderar att du åtminstone alltid pratar med en eller flera personer som kan området och ämnet. Genom att göra detta slipper du sitta kvar med ett mikroskop eller annan produkt som du inte är nöjd med.

På Kikkertland är du alltid välkommen att kontakta oss. Här kan vår kunniga personal ger vägledning och råd.