Viewlux Elite Tubkikare 20-60x60 inkl. bordstativ

Modell/Varunr.: A4780PK

1.843 SEK 2.151 SEK

Klarna

Produkter i paketet:
  • 1 x Viewlux Elite Tubkikare - 20-60x60mm
  • 1 x Viewlux Bordstativ för Kikare eller Kamera

Lagerstatus: Finns i lager

st.

Viewlux Elite Tubkikare 20-60x60
Viewlux Elite tubkikare är en bra allroundkikare, som lämpar sig för fågel- och naturobservationer. Med kikarens 20-60x förstoring kan du komma nära föremål i landskapet och du kan enkelt upptäcka djur i fält.

Den idealiska allroundkikaren
Kikaren har ett stort synfält och med ett zoomokular går förstoringen från 20x-60x. Det betyder att du kan zooma från 20x förstoring och upp till 60x förstoring. Du har därför en bra räckvidd, som både passar för större avstånd, samtidigt som du kan komma riktigt nära rådjuren.

Med fullt multibelagda BAK-4-prismor är du säker på att få en tydlig och kontrastrik bild. Den förstärks av en 60 mm frontlins. Denna modell med 60 mm objektiv är praktisk och lätt att ta med på resor, eftersom den är fysiskt kompakt i designen.

Kikarens struktur
Kikarhuset är tillverkat av lättviktspolykarbonat, vilket gör det idealiskt att ta med sig på språng. På utsidan sitter en robust gummipansring, som skyddar kikaren mot stötar och samtidigt ligger den bra i handen när du ska ta av den och på stativet eller sätta på transportväskan (som ingår).

De vridna okularen gör det enkelt för dig att utnyttja kikarens hela synfält både med och utan glasögon. Dessutom är kikaren vattentät och immafri. Ta därför med den ut på fältet och kom nära naturens rika djurliv.

Fotografering med Viewlux Elite
Smartphone
Använd en smarttelefonadapter för att ta foton med din smartphone. Detta behöver helt enkelt fixas på okularet, och sedan är du redo att ta bilder med din telefon.

DSLR-kamera
Montera enkelt din DSLR-kamera på kikaren med hjälp av Viewlux-kameraadaptern och en T2-ring. Detta görs genom att skruva loss objektivet från kameran och fästa T2-ringen tillsammans med kameraadaptern.

Specifikationer

  • BAK-4 prismor
  • Helt flerskiktade linser
  • Kvävefylld och daggfri
  • 100% vattentät
  • Twist-up ögonmussla
  • Solskydd
     
Modell 20-60x60
Förstoring 20-60x
Objektivdiameter 60 mm
Synfält på 1000m 31,5-16 meter
Vikt 900 g
Närgräns 6 meter
Garanti 10 år
Paketen består av Viewlux Elite tubkikare, bordstativ, väska och linsskydd