Asphen Classic Tubkikare 15-45x60 inkl. bordstativ

Modell/Varunr.: A4450

1.075 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Asphen Classic Kikare 15-45x60
Asphen Classic kikare är prisvärda kikare som är idealiska för landskapsobservation. Med zoom från 15-45x har du stora möjligheter att se större djurflockar samtidigt som du kan komma riktigt nära detaljerna på djuren eller fartygen vid horisonten.

Prisvärd tubkikare
Kikaren har ett zoomområde som sträcker sig från 15x förstoring till 45x förstoring och en 60mm frontlins. Storleken på frontlinsen resulterar i en praktisk, kompakt och lätt kikare som är lätt att ta med sig på en resa till den danska landsbygden eller till sydsolen. Det medföljande bordsstället har också en kompakt storlek och kan fällas ihop så att det inte tar plats i ryggsäcken.

Med helt flerbelagda linser är du säker på att få en bra och tydlig bild av dina observationer. Dessutom är kikaren vattentät, så du kan ta den med dig till alla typer av naturobservationer oavsett väder. De vridna okularen gör det möjligt att använda kikarens hela synfält både med och utan glasögon. Centerfokuseringen gör det enkelt att fokusera på objekten, och därför får du alltid alla detaljer.

Fotografi med Asphen Classic tubkikare
Smartphone
Du kan ta bilder av dina observationer med din smartphone. Detta görs enkelt och enkelt via en smartphone-adapter. Adaptern placeras på okularet, varefter du monterar din smartphone i den.

Specifikationer

  • Bak-4 prismer
  • Fully multi-coatede linser
  • Twist up okular
  • 100% vattentät

 

Modell 15-45x60 mm
Förstoring 15-45x
Objektivdiameter 60 mm
Synfält v/1000 m 38-19 m
Vikt 850 g
Närgräns 15 meter
Tubus-længde 30 cm
Garanti 2 år
I paketet Asphen Classic tubkikare 15-45x60, bordstativ, väska och linsskydd