Kowa TSN-66A Prominar 25-60x66 Tubkikare

Modell/Varunr.: KW550

32.306 SEK

Klarna

Lagerstatus: Levarans 8-10 dagar
st.

Kowa TSN-66A Prominar 20-60x66 tubkikare
Kowa TSN-66A Prominar kikaren är idealisk för dig som vill ha en kikare av högsta kvalitet när du observerar landskapet och djurlivet. Kowa TSN-66A Prominar är en kompakt variant med samma fluoritkristalllinser och beläggningar som de andra välkända Prominar-kikaren från Kowa. Du är därför garanterad hög ljusgenomsläpplighet, skarp kontrast och 100 % naturlig färgåtergivning med denna kikare. En tubkikare i specialklass med utmärkt optik.

Fluorglas med hög ljusgenomsläpplighet
Kikarhuset har en lins av ren fluoritkristall som, i kombination med en Kowa XD-lins, ger överlägsen prestanda i svagt ljus. Denna speciella kombination plus förbättrade optiska beläggningar eliminerar praktiskt taget kromatisk aberration, även vid hög förstoring. Eftersom TSN-66A är utrustad med en dubbel fokuseringsmekanism kan bilden snabbt och exakt fokuseras med bara ditt pekfinger – på bara några flytande varv. Den fina fokuseringsmekanismen ger den sista kontrollen för att se bilden knivskarp.

Kikarens struktur
Förutom sin kompakta storlek drar du nytta av en lägre vikt tack vare en 100 % magnesiumlegering, och den är dessutom starkare överlag. Så TSN-66A är lätt att bära och har en helt vattentät och kvävefylld kropp. En uppgraderad Kowa KR-beläggning på optiken gör kikaren otroligt pålitlig och robust.

Vidvinkel okular
Okularet har en förstoring på 25x-60x och har två XD-objektiv, så bilderna visas med utmärkt skärpa. Okularet är helt vattentätt och försett med en Twist-up okularring med tre lägen. Detta gör att du kan justera avståndet mellan ditt öga och okularet. På så sätt får både glasögonbärare och användare som inte använder glasögon en trevlig tittarupplevelse.

Specifikationer

  • Fluorid lins
  • BAK-4 prismor
  • Fully multi-coatede lins
  • Kvävefylld och 100% vattentät 
  • Twist-up ögonmusslor
     
Model Kowa TSN-66A Prominar 20-60x66
Objektivlinse 66 mm
Förstoring 25-60x
Närgräns 3,5 meter
Glasmateriale Flourite
Vikt

1500 g

Synsfelt v/1000 meter 42 m - 23 m
Garanti 10 år
Paketet består av Kowa TSN-66A tubkikare, Zoom okular 25-60x, linsskydd och engelsk manual