Asphen Classic tubkikare 15-45x60 inkl. hög stativ

Modell/Varunr.: A4451PK

1.691 SEK 1.845 SEK

Klarna

Produkter i paketet:
  • 1 x Asphen Classic Tubkikare 15-45x60 inkl. bordstativ
  • 1 x Stativ Fotomate 106

Lagerstatus: Finns i lager

st.

Asphen Classic 15-45x60 Tubkikare
Asphen Classic-kikaren är idealisk för fågel- och naturobservationer till ett budgetvänligt pris. Här får du möjlighet att zooma från 15-45x, så att du kan observera större djurflockar samtidigt som du kan zooma rätt in på detaljerna hos djuren i landskapet. Du kommer därför inte att missa en enda detalj i naturen med Asphen Classic-kikaren.

Prisvärd tubkikare
Kikaren har ett stort synfält vilket gör att man ser ett bra snitt av naturen genom okularet. Med en 60 mm hel multi-coated objektivlins får du bra bilder med hög kontrast av naturens många detaljer. Objektivets storlek i kombination med bra beläggningar säkerställer skarpa bilder av det du observerar.

Dessutom ger 60 mm frontlinsen en kompakt design. Detta gör kikaren behändig och lätt att ta med på språng. Den kan transporteras i den medföljande väskan. Det höga stativet, som också ingår, är lätt att fälla ihop och fälla ihop igen. Denna kan även packas ihop helt och transporteras i den medföljande väskan till stativet.

Kikaren är vattentät, och därför idealisk att ta med sig till alla typer av utomhusaktiviteter oavsett väderförhållanden. Det vridbara okularet gör det enkelt att utnyttja kikarens hela synfält både med och utan glasögon. Den är därför lämplig att använda både med och utan glasögon.

Fotografi med Asphen Classic
Smartphone
Du kan ta bilder av dina observationer med din smartphone. Detta görs enkelt och enkelt via en smartphone-adapter. Adaptern placeras på okularet, varefter du monterar din smartphone i den.

Specifikationer

  • Bak-4 prismor
  • Fully multi-coatade linser
  • Vattenavvisande
  • Twist-up
     
Modell 15-45x60 mm
Förstoring 15-45x
Objektivdiameter 60 mm
Synfält v/1000m 38-19 m
Vikt kikare + stativ 900 g + 1300 g
Närgräns 15 meter
Tubus længde 30 cm
Garanti 2 år
Paketet består av Asphen Classic tubkikare 15-45x60, Fotomate 106 stativ, väska och linsskydd