Viewlux Elite Tubkikare

Pris från 1.691 SEK 2.152 SEK

Klarna

 

 


Viewlux Elite Tubkikare
Viewlux Elite är en bra allroundkikare, eftersom den lämpar sig både för fågel- och naturobservationer samt havsutsikt. Med en 20-60x förstoring kommer du nära detaljerna i landskapet, du kan enkelt upptäcka djuren på det öppna fältet och kan närstudera fartygen som seglar förbi i horisonten.


Den idealiska allroundkikaren
Tubkikaren har ett stort synfält och med ett zoomokular går förstoringen från 20x-60x. Det betyder att du kan zooma från 20x förstoring och upp till 60x förstoring. Du har därför en bra räckvidd, som både passar för större avstånd, samtidigt som du kan komma riktigt nära rådjuren.


Med fullt multibelagda BAK-4-prismor är du säker på att få en tydlig och kontrastrik bild. Den förstärks av en stor frontlins, där du kan välja mellan 60 mm och 80 mm. Modellen med 60 mm objektiv är behändig och lätt att ta med på resor, då den är fysiskt kompakt i designen. Väljer du 80 mm-objektivet kommer du att upptäcka att kikaren är bättre i skymning och skymning, eftersom det fortfarande är en hög detaljgrad på föremålen.

Tubkikarens struktur
Kikarhuset är tillverkat av lättviktspolykarbonat, vilket gör det idealiskt att ta med på språnget oavsett om du väljer 60 mm eller 80 mm modellen. På utsidan sitter en robust gummipansring, som skyddar kikaren mot stötar och samtidigt ligger den bra i handen när du ska ta av den och på stativet eller sätta på transportväskan (som ingår).


De vridna okularen gör det enkelt för dig att utnyttja kikarens hela synfält både med och utan glasögon. Dessutom är kikaren vattentät och immafri. Ta därför med den ut på fältet och kom nära naturens rika djurliv.

Fotografering med Viewlux Elite
Smartphone
Använd en smartphoneadapter för att ta bilder med din smartphone. Detta behöver helt enkelt fixas på okularet, och sedan är du redo att ta bilder med din telefon.

DSLR-kamera
Montera enkelt din DSLR-kamera på kikaren med hjälp av Viewlux-kameraadaptern och en T2-ring. Detta görs genom att skruva loss objektivet från kameran och fästa T2-ringen tillsammans med kameraadaptern.


Specifikationer

  • BAK-4 prismor
  • Helt flerskiktade linser
  • Kvävefylld och daggfri
  • 100% vattentät
  • Skruvbar ögonmussla
  • Solskydd

Modell 20-60x60 mm 20-60x80 mm
Förstoring 20-60x 20-60x
Objektivdiameter 60 mm 80 mm
Synfält på 1000m 31,5-16 meter 31.5-16 meter
Vikt 900 g 1050 g
Närgräns 6 meter 6 meter
Garanti 10 år 10 år
Paketen består av Viewlux Elite tubkikare, väska och linsskydd