Vanguard VEO HD Tubkikare 20-60x80

Pris från 4.922 SEK

Klarna


Vanguard VEO HD tubkikare
Njut av både fåglar, natur och landskap med Vanguard VEO HD-kikare. Kikaren har ett zoomområde på 20-60x förstoring och du kan därför både studera större naturområden med ett brett synfält samtidigt som du kommer nära rådjurens detaljer. Den är idealisk för dig som vill ha en prisvärd tubkikare med bra optik för dina nästa naturupplevelser.

Ljusstark tubkikare
Vanguard lägger mycket fokus och energi på att se till att deras produkter håller hög kvalitet, och dessa kikare är inget undantag. Prismorna är BAK-4-prismor och alla linser är multibelagda. I kombination med en 80 mm frontlins får du ljusstarka kikare som ger dig kontrastfyllda och detaljerade bilder av naturens många nyanser.

Tubkikarens struktur
Kikarhuset är tillverkat av särskilt lätt kolmaterial, vilket hjälper till att minska vibrationer och förbättrar stabiliteten i optiken. De lätta materialen ger en vikt på endast 1550 gram, och du kan därför enkelt ta med den på resor i den medföljande stay on bag. Kikaren är kvävefylld och därför både imfri och vattentät. Den är därför idealisk för alla utomhusaktiviteter oavsett väder.

Fotografering med Vanguard VEO HD
Ta bilder med din smartphone genom kikaren. Telefonen fästs enkelt på okularet med en smartphoneadapter.

Specifikationer

  • BAK-4 prismor
  • Fully multicoated optik
  • 100% vattentätt och dimtätt 
  • Inbyggt solskydd 
  • Twist-up okular
     
Förstoring 20-60x
Objektivdiameter 80 mm
Närgräns 6-6,5 m
Synfält 37 - 17 m
Vikt 1550 gr.
Mått 376 x 179 x 97 mm
Garanti 2 års standard (kan förlängas till 10 år vid registrering)
Paketet består av Vanguard VEO HD udsigtskikkert, väska och linsskydd