AGM Termisk Kikare TM15-384

Modell/Varunr.: AGM121207

13.845 SEK 15.383 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

AGM Termisk Kikare TM15-384
Är en mycket användbar termisk monokulär kikare/kamera. Denna värmekamera har en 384x288 detektor (12μm), en 15mm lins och ett stort synfält på 17,5 grader. Detta gör Taipan TM15-384 lämplig för allmänna observationer på korta och medellånga avstånd.

Kikaren har en uppdateringsfrekvens på 50 Hz, så de ger bilder i realtid. Det betyder att du enkelt kan spåra rörliga mål utan någon fördröjning. Värmebilden projiceras på en fullfärgsskärm med 1280 x 960 pixlar. Den termiska tittaren har en optisk 1,5x förstoring och en digital zoom med 2x, 4x och 8x förstoring. Maximal zoom är alltså 12x.

Distans
Kameran kan upptäcka föremål upp till ett avstånd på 708m. Detta är avståndet du ser "något" och ska inte förväxlas med identifieringsavståndet (endast med identifiering kan du till exempel avgöra om personen du ser är man eller kvinna). Synfältet är 17,5 gånger 13,1 grader. Tack vare den automatiska fokuseringen behöver du inte fokusera manuellt hela tiden.

Användbara funktioner
Du kan visa miljön omkring dig enligt dina preferenser med hjälp av fyra färgpaletter: White hot, Black hot, Red hot och Fusion (även känd som Rainbow). Värmekameran har även en så kallad Hot Track-funktion som omedelbart "pinpointar" djur/människor med markörer. Du kan också mäta det ungefärliga avståndet till människor, föremål eller djur med funktionen "Avståndsmätning". Dessutom kan du även justera kontrasten och ljusstyrkan i fem nivåer.

Använd den som kamera
Med denna termokikare/kamera kan du ta oändliga bilder. Dina foton och videor sparas automatiskt i det interna minnet på 8 GB. Med hjälp av en Wi-fi-anslutning eller via den medföljande USB-C-kabeln kan du enkelt överföra dina inspelningar och bilder till din smartphone, surfplatta, laptop etc. Dessutom kan du även livestreama bilder till din smartphone eller surfplatta. För detta behöver du den kostnadsfria T-Vision-appen, tillgänglig för iOS och Android. Detta gör att du kan fjärrstyra värmekameran och även ta inspelningar. Anslutningen sker via Wi-Fi.

Fysiska egenskaper
Tack vare IP67-certifieringen kan du använda enheten i många (väder)förhållanden. Detta gör kameran vatten- och dammtät och klarar ett fall på 1,5 m på betong. Även i extrema temperaturer (-20°C till +55°C) kan du använda kameran utan problem. AGM Taipan har ett internt Li-ion-batteri som kan hålla i upp till 7,5 timmar. Ett standbyläge är också tillgängligt för att ytterligare förlänga drifttiden.

I paketen

  • 1x termisk kikare
  • 1x linsskydd
  • 1x okularlock
  • 1x USB-kabel
  • 1x bärrem
  • 1x linsduk
  • 1x bärväska
  • 1x manual
Detector type: 384 x 288 VOx (17 µm)
Display:  1280 x 960 FLCOS (Quad-VGA)
Observationsinställningar: Endast termisk bild, Hot Track-läge
Fokus: Fix fokus
Synfält: 17x13
Detection distance: Nära räckvidd (max. 200m), Kort räckvidd (max. 500m)
Användbar i förhållande till.: jakt, naturobservationer, privat användning osv.
Färger: White Hot, Black Hot, Rainbow, Fusion, Red Hot, Hot Track
Plats: 8 GB
Uppdateringshastighet: 50hz
Kan spela in: Ja
Zoom: 1x-8x
Vikt: 290
Mål: 158x61x57
Kraft: Li-Ion batteri (laddningskabel ingår)
vattentät och hållbar: IP67 vattentät och hållbar upp till 1 m fall på betong