FLIR Termisk Kamera för smartphone

Modell/Varunr.: FL13431950

6.922 SEK

Klarna


FLIR Termisk Kamera för smartphone
FLIR ONE PRO för iOS förvandlar enkelt din iPhone eller iPad till en värmekamera. Med en detektorupplösning på 160 x 120 pixlar är denna tredje generationens FLIR One Pro den ultimata värmekameran "to go" för både affärs- och privatbruk.

MSX-teknik
Bilden som visas är en kombination av en värmebild och en visuell kamera. FLIR MSX-tekniken är en blandning av den synliga bilden och den termiska bilden. Detta gör att du kan se skarpa bilder. Med MSX-reglaget kan du själv justera balansen mellan synlig bild och värmebild. Du kan också stänga av båda helt.

Mätning och visualisering
Inom den visade bilden kan du använda och flytta 3 fläckar. Dessa kan ställas in på din smartphone, varefter värmekameran mäter temperaturen på det "utsedda" objektet. FLIR One Pro erbjuder nio olika färgpaletter för att visa värmeskillnader så begripligt som möjligt. Du kan till exempel använda den grå paletten för den högsta kontrasten, läget "hetaste" för att bara markera det hetaste objektet, eller läget "Rainbow" för att se hela färgspektrumet från det kallaste till det hetaste objektet.

Styr med din smartphone
FLIR ONE PRO är ett tillgängligt analysverktyg för att visualisera alla typer av uppvärmningsproblem och är extremt lämpligt för både personligt och professionellt bruk. Du kan använda värmekameran för att till exempel upptäcka drag och fuktläckor, överhettning eller för att övervaka VVS-system (värme, ventilation, luftkonditionering). Dessutom kan du även använda enheten för att till exempel hitta dina husdjur i mörkret.

Användningstid > 1 timme. Laddningstid: ca. 40 minuter

Du kan använda enheten utan oro eftersom den är IP54-certifierad. Det gör att den tål ett fall från 2 meters höjd, är dammtät och tål även ett skyfall.

Applikationen FLIR ONE PRO för iOS
Så fort du har den kostnadsfria FLIR ONE-appen – som kan laddas ner gratis från AppStore, kan du använda FLIR One Pro för iOS från iPhone 6 och nyare, men även till exempel med en iPad och iPad Mini. Kameran har ett eget internt batteri, så den dränerar inte batteriet på din smartphone eller surfplatta.

Applikationen FLIR ONE PRO för Android
Med appen FLIR ONE – som kan laddas ner gratis från PlayStore – kan du enkelt styra kameran och göra inspelningar. Du kan använda FLIR One Pro för Android USB-C med Android-smarttelefoner/surfplattor som har Android-version 5.0.0 eller senare.

Inkluderat är:

 

  • 1x FLIR ONE PRO värmekamera för iOS

  • 1x USB-laddningskabel

  • 1x Skyddskåpa

  • 1x snabbstartsguide (engelska)

Detector type:

160x120 VOx (17µm) 

Fokus:

Fixfokus

Användbar i förhållande till:

Byggnadsbesiktning och privat bruk

Uppdateringsfrekvens:

9hz

Vikt

36 gram

Mät

67x34x14

Kraft:

Inbyggt Li-Ion batteri (laddare ingår)

Varaktighet:

Tål fall upp till 2 meter

Garanti

2 år