Celestron Upclose Fickkikare

Pris från 279 SEK

Klarna


Celestron UpClose G2 kikare
Denna kikare är perfekt för sportevenemang, semester, vandring och alla andra friluftsäventyr. Du får hög kvalitet för en låg summa.


Som något alldeles speciellt har UpClose G2 två takprisma som skapar en rak linje mellan okularet och linsen, vilket gör kikaren extremt kompakt. Den är därför perfekt att ha med sig i jackfickan eller ryggsäcken när du går ut i det fria. Takprismorna är konstruerade av BK-7 optiskt glas, vilket ger hög reflektivitet så att mer ljus passerar genom ögat. Kikaren har också andra ytor med speciella beläggningar som ger ännu mer ljusöverföring och ger dig ett betydligt bättre synresultat.

Med UpClose G2 kan du välja mellan två förstoringar: 8x och 10x förstoring, vilket gör den till den perfekta allroundartisten! Men den här kikaren erbjuder också ett närfokus på bara 5 meter, så att du också kan få detaljerade vyer av motiv som är nära dig.

UpClose G2 är tillverkad av aluminium och belagd med gummi, så att den tål hårda stötar och är extremt ergonomisk att hålla. UpClose G2 är också vattentät och är därför en idealisk kikare i alla slags väder. Kikaren är också extremt lämplig för glasögonbärare tack vare dess gummiögla som du bara måste fälla ner.

Funktioner:

  • Vardagskikare av hög kvalitet som är lätta att ta med sig på livets alla äventyr
  • Multi-coated optik ökar ljusöverföringen för ljusare och skarpare kontrastfyllda bilder
  • Robust och vattenavvisande gummibelagd aluminiumhölje
  • Ergonomisk, så att du får ett säkert grepp
  • Inkluderar en mjuk väska, nackrem och linsduk.
Model 8x21 10x25
Förstoring 8x 10x
Objektiv lins 21mm 25mm
Synsfält 129m/1000 m 100m/1000 m
Vikt 227g 312g
Mätt 56x51x91 114mm x 76mm x 51m
Titel Typ Storlek Manual
UpClose-G2-Kikkert-manual-engelsk.pdf PDF 2.05MB Manual