Celestron NexYZ 3-axis smartphone adapter

Modell/Varunr.: C81055

768 SEK 922 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Celestron NexYZ 3-axis universell smartphone adapter

NexYZ kopplar din smartphone till ditt teleskop, tubkikare, kikare, mono-kikare och mikroskop så att du kan ta bilder och spela in video direkt genom okularet.
Kan användas med många mobiltelefon-modeller, inklusive den senaste från Samsung, Google och Apple. Närmare bestämt passar adaptern mobiltelefoner med en bredd på 65-90 mm. Den kan dock utökas för att passa upp till en mobiltelefon med en bredd på 12,5 cm.

NexYZ är extremt användarvänlig. Den har tre vrida knappar (X, Y och Z axel) och telefonens kamera kan placeras framför okularet på få sekunder - så du är redo att ta den perfekta bilden.

NexYZ är väldigt robust byggd i metall och polymer. 


NexYZ passar alla okularer från 35-60mm i diameter, inklusiv teleskoper med 1.25” och 2” okularer, tubkikare, mono-kikare och handkikare. NexYZ kan också användas för en mikroskop, om en adapter ring används (inngår), som tar diametern ner till 25mm istället (standard storlek på mikroskop okular).

NexYZ kan användas för många olika smartphones och till och med ofta med coveret på. Ännu större "phablets" som iPhone 8 Plus och den senaste Samsung Galaxy telefoner fungerar perfekt med NexYZ. Det är också enkelt och snabbt att ta bort mobiltelefonen och bifoga en annan om det behövs.

Snabb betjäning
Justeringen med tre axlar är, vad gör NexYZ smartphone adapter annorlunda än, vad som redan finns på marknaden av smartphone adapters. Med de flesta adaptere måste du placera mobiltelefonen mycket noggrann och det finns bara två axelsjustering. Medan, NexYZ kan centreras med X och Y knappar och sedan flytta sedan okularet upp och ner tills du kan se allt. Justeringen på NexYZ är snabb och korrekt.

Det är också möjligt att ändra bildförhållande från porträtt till landskap genom att flytta okularklemmen och justera X-, Y- och X-axeln.

Notera: NexYZ passar alla teleskoper, tubkikare, kikare, monokikare och mikroskoper. Den fungerar dock inte kikarsikter. NexYZ kan användas för de flesta mobil-coverer. Om du har ett extra stor mobil-cover med indbyggt batterier eller liknande, rekommenderas dett att ta av dette.

Titel Typ Storlek Manual
NexYZ-Adapter-Manual.pdf PDF 335.62KB Manual