Kobe WP Kikare

899 SEK 1.199 SEK

Klarna


Kobe WP kikare
Kobe WP kikare rekommenderas för dig som vill ha en mångsidig nybörjarkikare till ett budgetvänligt pris. Kikaren passar för alla typer av naturobservationer. Den är därför idealisk för dig som vill närmare studera naturens detaljer och djurens egenskaper.

Den klassiska kikaren
Kobe WP både ser ut som – och är – en klassiker gjord av kvalitetsmaterial. Kikarens BAK-4-prismor och multi-coated linser säkerställer en ljus och tydlig bild med bra kontrast. Detta innebär att den kommer att vara idealisk för både natur- och djurobservationer. Det rekommenderas till och med att ta med det till sportevenemang så att du kan följa på nära håll.

Kikarens struktur
Utsidan av kikaren är belagd med gummi vilket ger dig ett bra grepp om kikaren oavsett om du använder den på sommaren eller vintern med handskar på. I mitten av kikaren är centrumfokuseringen. Detta använder du när du har upptäckt djuret och vill fokusera på detaljerna. Centerfokuseringen kan enkelt manövreras med en hand, och du kan därför snabbt fokusera när du behöver flytta fokus från rådjuret till fågeln.

Twist up okularen gör det bekvämt att använda kikaren både med och utan glasögon. Det är därför inte nödvändigt att ta av sig glasögonen när man observerar naturen med Kobe WP. Okularen roterar mjukt upp och ner, och du kan därför snabbt justera dessa efter dina behov. Med en vikt på endast 578 gram kommer du att kunna ta med dig kikaren till olika utomhusaktiviteter – och ha den hängande runt halsen utan krångel, så att du alltid är redo när rådjuren hoppar ur busken eller fågeln landar i trädet.

Dessutom är Kobe WP vattentät ner till 50 cm. Den är därför en perfekt följeslagare när du måste trotsa vädret för att få de bästa observationerna av naturens djurliv.

Specifikationer

  • Multicoatade linser
  • Centrumfokus
  • Twist-up ögonmusslor
  • 100% vattentät  
     
Model 8x42 10x42
Förstoring 8x 10x
Objektivdiameter 42 mm 42 mm
Synfält 110 m/1000 m 102 m/1000 m
Vikt 578 g 578 g
Mått 154 x 53 x 128 mm 154 x 53 x 128 mm
Vattentät/ kvävefylld 0,5m 10 minuter 0,5m 10 minuter
Garanti 5 år 5 år
Paketet består av Kobe WP kikare, väska, rem och linsskydd