Kobe EX Kikare

768 SEK

Klarna


Kobe EX kikare
Kobe EX är en prisvärd nybörjarkikare för dig som vill ha en bra all round kikare för dina första observationer i naturen. Med en vikt på endast 470 gram och en kompakt design är Kobe EX särskilt lämplig för promenader i de svenska skogarna eller vandringar utomlands. Du kommer att upptäcka att kikaren kan hängas bekvämt runt halsen i den medföljande remmen, så att du alltid har kikaren nära till hands. Du är därför alltid redo att observera fåglarna i skogen eller rådjuren i fält.

Prisvärd kikare
Kobe EX är en del av vår prisvärda Kobe-serie, där du inte kompromissar med kvaliteten. Med BAK-4-prismor och multi-coated linser kommer du att uppleva att du får ljusa och kontrastrika bilder. Detta gör det lätt att upptäcka naturens detaljer och djurens nyanser. Kikaren är idealisk för den som letar efter en prisvärd följeslagare i skogen, trädgården eller sportevenemang – och som vill ha lättviktskikare i kompakt design.

Kikarens struktur
Kikaren är tillverkad av kvalitetsmaterial med en robust gummiförstärkning på utsidan. Det gör det bekvämt för dig att hålla i kikaren och säkerställer ett stadigt grepp även med handskar på.

I mitten av kikaren sitter fokuseringshjulet som är lätt att manövrera – även med en hand. Det är därför lätt att fokusera på naturens detaljer och ändra fokus om en fågel plötsligt kommer flygande förbi. Dessutom har kikaren twist up okular. Det gör att du enkelt kan använda kikaren både med och utan glasögon. Om du använder glasögon måste de vridna okularen vara nere. Om du inte använder glasögon, vrid upp de vridna okularen. På så sätt är du säker på att utnyttja kikarens fulla potential.

Kikaren är kvävefylld och därför både imfri och 100% vattentät. Du kan därför ta med dig kikaren överallt, oavsett om solen står högt på himlen eller regnet faller lätt i skogen. Kobe EX passar alla utomhusaktiviteter oavsett väder.


Specifikationer

  • Multi-coatade linser
  • Centrumfokus
  • Twist-up ögonmusslor
  • 100% vattentät  
     
Model 8x42 10x42
Förstoring 8x 10x
Objektivdiameter 42 mm 42 mm
Synfält 105 m/1000 m 102 m/1000 m
Vikt 470 g 470 g
Mått 154 x 53 x 128 mm 154 x 53 x 128 mm
Vattentät/ kvävefylld 0,5m 10 minuter 0,5m 10 minuter
Garanti 5 år 5 år
Paketet består av Kobe EX kikare, väska, rem och linsskydd