Celestron Månkarta

Modell/Varunr.: C93704

152 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Celestron Månkarta
Celestron har gått samman med månkartografen Ralph Aeschliman på en dubbelsidig månkarta. Denna kvalitetskarta ger dig ett utmärkt sätt att bekanta dig med månen, vår närliggande värld. Oavsett om du letar efter Lacus, Maria, Montes eller Valles, hjälper månkartan dig att navigera i månlandskapet med tillförsikt. Du kan observera funktioner med ditt teleskop och lokalisera dem på kartan eller vice versa. Den här kartan innehåller också en katalog över alla viktiga månregioner med koordinater för att hitta dem.

På baksidan av kartan finns närbilder och information om de mest spännande månregionerna att utforska. Du hittar också bilder av de nordliga och södra polarområdena som referens. Se månobservationstipsen för praktisk information om hur du använder ditt teleskop eller din kikare för att utforska månen.

The Observer's Map of the Moon är vattentät, rivtålig och kan vikas till en storlek på 8" x 4" vilket gör den lätt att ta med på din nästa campingresa, stjärnfest eller kväll på din bakgård. När den inte används kommer Moon-kartan att vara en snygg dekorativ affisch på din vägg. Det är en fantastisk skärm för ditt klassrum eller astronomiklubb.

Oavsett om du bara börjar eller är en avancerad observatör, kommer du att se månen om och om igen; låt observatörens karta över månen vara din guide

Kortet är på engelska