• Returnera julklappar fram till 16/1/23
  • Betala säkert med Klarna
  • Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  • 5 stjärnor på Trustpilot

Ångerformulär

Du kan ladda ner vårt ångerformular genom att klicka här.
Fyll i formuläret, skriv ut och skriv under. Skicka per post eller inscannat via mail till info@kikkertland.se

 

14 dagars ångerrätt

När du handlar på www.kikkertland.se har du 14 dagars ångerrätt. Vill du ångra ett köp meddelar du oss senast 14 dagar efter mottagandet och skickar därefter varan i retur till oss. Du kan meddela oss via mail, telefon eller använda vårt standardångerformulär som du kan ladda ner ovan.

Ångerrätten löper från den dag du mottagit varan. Vi återbetalar inte fraktkostnader. När varan returneras ska den vara i samma skick och i oskadad orginalförpackning.

Varans tillstånd vid retur:
Du är endast ansvarig för eventuellt minskat värde av varan om att du brukat den mer än vad som krävs för att fastställa varans egenskaper och funktionalitet. Med andra ord – du kan prova varan på samma sätt som om du provade den i en fysisk butik. Om varan använts mer än vad som beskrivits ovan, anser vi den vara i försämrat skick vilket betyder att du vid ånger av köpet endast får en del eller inget av det betalda beloppet återbetalt beroende på varans värde.

För vissa varor gäller inte ångerrätten. Vi meddelar i så fall detta i orderbekräftelsen.


Om du ångrar ditt köp ska varan returneras till:

Kikkertland
Gugvej 140
DK 9210 Aalborg SØ
Danmark

Se till att varan är säkert inslagen då det är du själv som har ansvaret för paketet/varan tills vi mottagit den. Spara därför fraktkvitton och ev. försändelse-ID. Du betalar själv fraktkostnaden för returen.

Ovan returregler gäller alla varor sålda som distansförsäljning till privatpersoner, ej företag.