Levenhuk Digitalkamera för Mikroskop

Modell/Varunr.: LV70353

1.118 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Levenhuk digitalkamera för mikroskop
Med denna M130 BASE digitalkamera, speciellt designad för mikroskop, kan du ta bilder och filma dina mikroskopiska upptäckter och överföra dem till din dator!

På så sätt kan du spara och dela alla dina erfarenheter med andra, eller använda dem i undervisningen.

Ta skarpa bilder
Denna 1,3Mpx kamera låter dig ta bilder med en upplösning på 1280x1024 pixlar. Den maximala bildhastigheten är 12,5 fps.

För att välja ett lämpligt fotograferingsläge, anslut kameran till din dator via USB-kabel och installera programvaran som medföljer i förpackningen. Denna speciella programvara låter dig välja upplösning i videon, beskära bilder och justera ljusstyrka och kontrast.

Anslut kameran till ditt mikroskop
Levenhuks digitalkamera kan installeras på ett biologiskt eller stereoskopiskt mikroskop. Kameran är kompatibel med okularrör med en diameter på 23,2 mm.

Vid anslutning till mikroskop med annan okulardiameter kan du använda speciella adaptrar som kan köpas separat.

Software
Du får även en CD med speciell programvara som låter dig redigera tidigare sparade bilder. Du kan bland annat zooma in, beskära dem, ändra kontrasten och så vidare.

För att säkerställa bästa möjliga prestanda för din nya kamera, se till att din dator uppfyller de angivna systemkraven. Kompatibla operativsystem inkluderar Mac, Linux och Windows. Dessutom måste du ha en USB 2.0-port för att upprätta en anslutning.

Den senaste versionen av Levenhuk Software för Windows stöder åtta språk: engelska, franska, tyska, polska, ryska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, turkiska.

Setet innehåller:

  • Levenhuk digitalkamera M130 för mikroskop
  • USB-kabel för anslutning till PC och strömförsörjning
  • Installations-CD med Levenhuk bildredigeringsprogram och nödvändiga drivrutiner
  • Användarmanual och livstidsgaranti
Titel Typ Storlek Manual
levenhuk-digitalkamera-til-mikroskop-manual-engelsk.pdf PDF 104.94KB Manual