GPO Passion HD Kikare

Pris från 11.998 SEK

Klarna


GPO Passion HD kikare
PASSION™ HD-kikaren representerar den absoluta premiumklassen från GPO. HD-optikdesign i kombination med avancerade flerskiktsbeläggningar skapar optiskt utmärkt ljustransmission, synfält, skärpa från kant till kant, nära fokus och färgåtergivning. Det är därför en kikare i absolut toppklass, där du kommer att uppleva naturen från en helt ny sida.

Utmärkt kikare med HD-linssystem
Kikaren är tillverkad med HD-glasteknik. Det gör att du slipper färgspridning och istället uppnår 100% naturlig färgåtergivning när du studerar landskapets många nyanser. Du kommer att uppleva naturens många nyanser in i minsta detalj och har möjlighet att upptäcka djurens egenskaper.

HD-glas i kombination med flerskiktsbeläggningar ger kikaren en ljusgenomsläpplighet på 92 %. GPObright är en patenterad linsbeläggning som maximerar ljustransmissionen. Detta är en vakuumbeläggning som appliceras på GPO:s högpresterande linser som låter 99,7 % av tillgängligt ljus passera genom varje optisk yta. Det betyder att den totala ljustransmissionen för Passion HD-kikaren är 92 %.

En sådan hög ljustransmission säkerställer att du aldrig missar en enda detalj i naturen och upplever utmärkta detaljer och rik kontrast när du observerar. En ljusgenomsläpplighet på 92% gör kikaren även lämplig för dig som ska jaga i skymningen eller för dig som vill se rådjuren på fältet i skymningen.

Kikarens struktur
GPOs PASSIONdrop™ vattenavvisande beläggning gör kikaren smuts- och vattenavvisande. Det blir därför extremt lätt att rengöra och objektivlinserna ger dig alltid en tydlig bild utan att smuts stör. Den är även kvävefylld, så du kan ta den med dig för alla utomhusaktiviteter oavsett väder.

Den innovativa mikrobryggan erbjuder hög kvalitet och en mycket ergonomisk design. Kikaren är behändig, hamburgervänlig och lätt att använda tack vare den slimmade designen som fokuserar på så enkel hantering som möjligt. Magnesiumhöljet, den belagda magnesiumbryggan och okularen i trist-up-aluminium ger maximal robusthet med minimal vikt. Den är därför idealisk för dina nästa vandringar.

Dioptrijusteringen är integrerad i det centrala fokuseringshjulet för att säkerställa bekväm hantering. De vridna okularen gör det möjligt att utnyttja hela synfältet oavsett om du bär glasögon eller inte.

Specifikationer

  • HD glas
  • Twist-up ögonmusslor
  • 100% vattentät
  • Kväve fylld

Modell 8x42 10x42
Förstoring 8x 10x
Objektivdiameter 42 mm 42 mm
Synfält 127 m/1000 m 112 m/1000 m
Närgräns  2 meter 2 meter
Vikt 850 g 860 g
Mått 156x130 mm 156x130 mm
Pupillavstånd 57-75 mm 57-75 mm
Garanti 10 år 10 år
Paketet består av GPO Passion HD kikare, hard case väska, neopren rem och linsskydd