• 100% Dansk webshop
  • Beställ före kl 13.00 och vi skickar samma dag
  • 14 dagars ångerrätt
  • Eget Lager

För Junior

Här finns ett urval av kikare och teleskop för nybörjare, samt mikroskop till barn och juniorer. Modellerna är anpassade till barn och lätta att använda. Vi har många spännande saker som passar perfekt att ge bort i present eller som lärorika leksaker bland annat kikare för nybörjare eller teleskop till barn som är lätta att använda. När det gäller teleskop till barn och nybörjare kan vi rekommendera vår Starfinder 60. Den är av bra kvalité till rätt pris och dessutom medföljer stativ och tillbehör. Vi tillhandahåller dessutom lärorika astronomiböcker om rymden, planeter, stjärnor, solsystemet och natthimlen. 

Utöver det har vi mikroskop till barn, helt ner till 3-års ålder. Dessa är digitala och hjälper barnen att se saker som skulle vara omöjligt att se med blotta ögat. Vi har även luppar med kompass och insektslupp samt andra typer av luppar, perfekta till att närstudera insekter, blad, grodor, frimärken och mycket mer. 

Vi tillhandahåller kikare, teleskop och mikroskop av kända märken, såsom National Geographic, Lavenhuk, Viewlux, Zenith, Skywatcher och Omegon. 


{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}