• Returnera julklappar fram till 16/1/23
  • Betala säkert med Klarna
  • Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  • 5 stjärnor på Trustpilot

SiOnyx Aurora Classic Digital nattkikare 2. gen

9.713 sek

Klarna

Modell/Varunr.: Sio504103
Lagerstatus: Finns i lager
st.

SiOnyx Aurora Classic är en digital nattkikare 2.gen med inbyggd kamera som låter dig se dina omgivningar i färg, även när det är helt mörkt!

SiOnyx digitala nattkikare är de första på marknaden som återger natten i färg! Du kan använda den kompakta Aurora Classic i din hand, men också fjärrstyra och strömma foton live till din smartphone eller surfplatta. Den oöverträffade ljuseffekten i kombination med färgvision ger en fantastisk, unik tittarupplevelse, särskilt på en mörk natt.

SiOnyx Aurora Classic kan visa bilder i färg under dagen, i skymningen och på natten. Detta projiceras på en OLED-skärm i fullfärg. Dessutom ger färgsyn en mycket mer naturlig återgivning eftersom den är som den ser ut i dagsljus. Detta förändrar din upplevelse helt jämfört med klassisk nattsyn i marinblå grön eller svartvitt. Kameran är inte särskilt iögonfallande och har ingen IR-stråle som kan upptäcka din position. De livfulla färgerna hjälper dig att observera din omgivning och göra det lättare för dig att identifiera föremål. Kameran har en optisk förstoring på 0,5x, som du kan förstora upp till 3x med en digital zoomeffekt.

Foto och video som du vill

Med kameran kan du ta bilder enligt dina egna preferenser. Du kan till exempel ställa in slutartiden för foton - från 1,5 sek till 1/8000 sek - men också bildhastigheten för videor upp till 60 fps för HD-inspelningar. Dessutom har Aurora Classic flera fotograferingsfunktioner, såsom HDR, självutlösare, tidsfördröjning, panorama och burst-läge. Kameran är utrustad med EIS (Electronic Image Stabilization) för att kompensera för kameraskakningar och oskärpa. Inspelningar kan sparas direkt på ett microSD-kort (ingår ej).

Streaming och fjärrkontroll

Alla SiOnyx-kameror kan anslutas till en Apple- eller Android-enhet (telefon och surfplatta) via Wi-Fi. Så snart du har gratisappen - tillgänglig i PlayStore / AppStore som 'SiOnyx Aurora' - kan du fjärrstyra den digitala nattkameran, strömma foton live och göra och dela inspelningar. Med hjälp av fjärrfunktionen kan du t.ex. Fäst enheten vid räcken på din båt medan du tittar på bilderna i realtid på din surfplatta och navigerar även när det är helt mörkt.

Användning av SiOnyx Aurora Classic

Aurora Classic fokuserar specifikt på dig som verkligen bedriver din hobby och är mycket lämplig för utomhusaktiviteter som: Segling, fiske, stjärnskådning, skogsvandring och någon form av nattfotografering eller navigering. Du kan använda kameran i alla situationer där det finns någon form av kvarvarande ljus, till exempel månsken eller ljus från stjärnorna. Å andra sidan, när det gäller slutna utrymmen eller långväga observationer där det är helt mörkt, kan man köpa en IR-lampa. Under dagen och skymningen kan du använda den stödjande sceninställningen. Om du vill fjärrstyra Classic, kan du placera den på valfritt konventionellt stativ via 1/4 "gängad anslutning.

Hur fungerar de interna komponenterna?

Med patenterad ultralåg sensorteknik kan CMOS-sensorn reflektera miljön på natten i färg. Auroras kan 'se' vid infraröda våglängder över 1100 nm. Med denna teknik skiljer sig SiOnyx från alla andra digitala och analoga nattkikare på marknaden.

Inkluderat är:

1x Digital Color Night Vision Camera Aurora Classic
1x väska
2x uppladdningsbart litiumjonbatteri
1x MicroUSB-kabel
1x snodd
1x väska
1x Produkt- och säkerhetsanvisningar
1x snabbstartsguide
1x fullfärgsförpackning

Utrustad med GPS, kompass och metadata (tid / datum)

 

 

Specifikationer

Generation Gen. 2
Förstoring 0,5-3x
Diameter 19 mm
Stäng fokus från 30 cm
Betraktningsvinkel 40 grader
Färgalternativ Nattsyn grön, Svartvitt, Fullfärgsläge
Display Micro OLED full-color (1028x768)
Foto/video 0.9MP (photo)/720p (video)
Arbetstemperatur -20 till +50 grader Celsius
Batteri Li-ion batteri (indgår)
Mått 118 x 63 x 52mm
Vikt 254g