• Beställ innan 13.00 - MA-TO och vi skickar samma dag (för grön lagerstatus)
 • Betal med Klarna
 • Beställ online 24/7

Utomhusliv

Att ha rätt utrustning och tillbehör är viktigt för dig som njuter friluftslivet och tid ute i skog och mark. Det gäller oavsett om du är på campingresa, ute och vandrar, jagar eller något helt annat. Här kan du kika runt bland vårt stora utbud av diverse tillbehör, som bestickset, vattenflaskor, fällstolar, ficklampor och mycket, mycket mer.

Hos Kikkertland erbjuder vi produkter från kända märken, vilket garanterar en vara i toppkvalitet. Luta dig tillbaka och börja utforska vårt sortiment nedan.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Tillbehör för friluftsliv och utomhusliv

Rätt tillbehör och utrustning kan ge dig fantastiska upplevelser när du är ute i den vackra naturen, oavsett om det är i Sverige eller utomlands. Du kan därför med stor fördel ta en titt på vårt utbud här på sidan, där du bland annat hittar:

 • Bestickset med både kniv och gaffel samt sked till dina måltider
 • En stor vattenflaska för vätska
 • Vattentäta kompasser för att hitta rätt väg under alla väderförhållanden
 • Ficklampor för att få med sig alla detaljer
 • En rymlig ryggsäck för att bära det hela i 

Som du ser finns det en stor möjlighet att du hittar något du kommer att ha användning för när du handlar online hos Kikkertland.se. Ta gärna en titt på vårt utbud av jaktutrustning, där du också hittar flera praktiska produkter för friluftsliv.

Ät ute i det fria med praktiskt bestickset

Hos oss hittar du ett smart och praktiskt bestickset, som låter dig njuta av din måltid under bar himmel. Besticksetet kommer i en liten påse som du kan förvara besticken i, för att hålla det rent och undvika att det kommer i kontakt med annan utrustning. Utöver det är det också möjligt att vika ihop besticket, vilket tillåter dig att enkelt ta det med i jackfickan eller ryggsäcken när du är på språng.

Med ett vikbart bestickset från Kikkertland kan du äta allt från fast föda till soppa. Settet innehåller nämligen både kniv, gaffel och en sked. Lägg varan i din varukorg och beställ enkelt och bekvämt online, så tar vi han om leveransen.

Kom ihåg punkteringskit till cykelturen

Att ha ett punkteringskit med sig är alltid en fördel, oavsett om du ska ut på en kort cykeltur eller en längre cykelsemester. Då försäkrar du att du kan fortsätta turen även om olyckan är framme och du får en punktering. Hos Kikkertland kan du köpa ett punkteringskit som innehållet allt du behöver för att laga ett punkterat cykeldäck. Vårt punkteringskit innehåller bland annat:

 • Däckjärn
 • Metallslip
 • Taggborttagare
 • Små, stora och mellanstora lappar

Är du beroende av en cykel som fungerar rekommenderar vi starkt att du alltid har med dig ett punkteringskit. 

Ta med tillräckligt med vatten

Det är mycket viktigt att komma ihåg att ta med sig tillräckligt med vatten när man är ute och njuter av friluftslivet, speciellt i sommarvärmen för att förhindra uttorkning. Hos oss hittar du en stor drickflaska så du inte behöver få slut på vatten under vandringen, jakten, campingen eller andra aktiviteter i naturen.

Vår stora vattenflaska är utrustad med en axelrem, så att du hela tiden kan ha den nära till hands. Utöver det är den placerad i en liten väska med en ficka, där du kan förvara din telefon, plånbok, dina nycklar eller något annat. Beställ idag hos Kikkertland.se. 

Kompass: En kompakt och praktisk vägvisare

En kompass kan alltid vara praktisk att ha med sig ut på tur, speciellt när du ska vara ute i längre perioder åt gången. Det kan vara svårt att hitta ett ställe där du kan ladda din telefon, men en kompass däremot är inte beroende av ström för att fungerar. En kompass är nämligen en fantastisk vägvisare, som du alltid kan ha nära till hands.

En kompass från Kikkertland.se kan användas under alla väderförhållanden, eftersom de är vattentäta och har ett militärt utseende. De är även utrustade med lysande markörer, så att du kan använda din kompass även när det är mörkt ute. Det är alltså en perfekt kompanjon när du är ute och njuter av friluftslivet och inte kan använda mobiltelefonen för att hitta rätt väg. Du kan även utforska vårt sortiment av kikare, som finns både med och utan kompass till bland annat marint bruk.

Skaffa dig en fällstol för friluftsliv

Om du ofta är ute och fiskar, jagar eller campar kan det hända att du ofta behöver stå stilla i långa perioder åt gången. Här kan en praktisk fällstol göra väntetiden mer komfortabel. En fällstol går att plocka fram snabbt och enkelt när du behöver den, och kan lika snabbt vikas ihop igen när du ska gå vidare. Våra fällstolar väger lite och är enkla att ta med sig ut på tur, tack vare sin kompakta storlek.

Se hela sortimentet av tillbehör för friluftsliv hos Kikkertland

Luta dig tillbaka och kika runt bland hela vårt sortiment av tillbehör för friluftsliv här på sidan, och beställ en ny ryggsäck, ficklampa, bestickset, en fällstol, något annat eller alltihopa på samma gång. Hos oss på Kikkertland har vi ett brett sortiment av all världens varor, som du kan använda både inne och ute. 

Trustpilot