Bushnell Prime 1700 Avståndsmätare

Modell/Varunr.: A14244

3.691 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager - Leveranstid 3-5 arbetsdagar
st.

Bushnell Prime 1700 Avståndsmätare
Det mänskliga ögat har sina begränsningar, men inte Bushnell avståndsmätare.

Denna avståndsmätare har optiskt glas i hela kikaren och har en beläggning med flera lager, så inga detaljer förblir obemärkta.

Det finns ett system med två linser, som vanligtvis bara finns på dyrare modeller, och modellen har en kraftfull laserdiod för längre och mer exakt räckvidd. Avståndsmätaren har en 6x förstoring och 24 mm objektiv och ger en klar och ljus bild.

ARC -tekniken i avståndsmätaren låter dig vara på jakt och dra nytta av extrema vinklar både upp och ner för backar när du har upptäckt ditt mål. Avståndet och vinkeln beräknas exakt så att du vet hur du träffar ditt mål - Inga gissningar.

Bushnell har utvecklat EXO Barrier, vilket innebär att beläggningen på avståndsmätaren avvisar allt från vatten, olja, dimma, damm, regn, snö, fingeravtryck - och smuts fastnar inte. Beläggningen är byggd för att hålla.

Specifikationer

  • Avstånd: 1609 meter reflekterande, 914 meter till trä, 640 meter till djur
  • ARC-teknik: (Angle Range Compensation) tar hänsyn till terrängvinkeln, vilket ger dig verkligt avstånd till målet i upp- och nedförsbacke.
  • Hastighet: Uppdateringar når 4x per sekund för snabb, pålitlig räckvidd.
  • Valbart riktmärke: Välj cirkel/prick, endast prick eller endast cirkel.
  • EXO™ Barriär: Beläggningen fäster på externa linsytor och stöter bort vatten, olja, dimma, damm och smuts och skyddar dig från alla element som Moder Natur kan kasta på dig.
  • Brush™ och Bullseye™-läge: Penselläget ignorerar förgrundsobjekt – pensel, grenar etc. – och ger bara avstånd till bakgrundsobjekt. Bullseye-läget känner av avstånd till små mål utan att av misstag mäta bakgrundsobjektavstånd.
  • Scan Mode: Uppdaterar målavstånd 4x per sekund under panorering.

 

Förstoring 6x
Objektiv lins diamenter 24 mm
Mätt 37x108 mm
Vikt 169 g.
Batteri 1 stk. CR2
Mätnoggrannhet +/- 1 meter
Display LCD display