National Geographic Teleskop och Mikroskop set

Modell/Varunr.: NG9118300

1.362 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager - Leveranstid 3-5 arbetsdagar
st.

National Geographic teleskop och mikroskop set
National Geographic Telescope and Microscope Kit har allt du behöver för att utforska och uppleva världen av astronomi och mikroskopi som ung vetenskapsman. Ett riktigt teleskop med 100x förstoring och ett mikroskop med 640x förstoring. Ett omfattande tillbehörspaket för mikroskopet kompletterar satsen och gör att du kan komma igång direkt. Med den medföljande smartphonehållaren kan du enkelt fotografera mikrovärlden och dela den med vänner och familj.

Linsteleskop
Teleskopet är ett linsteleskop med ett 45 mm rör. Två okular ingår - ett 12 mm och ett 6 mm. Det betyder att du kan förstora 50x och 100x. Det kommer att ge dig ett bra tillfälle att studera Månens många kratrar, kullar och dalar. Speciellt med det medföljande månfiltret kommer du att uppleva en fin kontrast på Månen. Du kommer därför mycket nära månens detaljer med detta teleskop. Dessutom ingår ett sökarkikare som gör det enkelt att söka och hitta Månen på himlen. Teleskopet är idealiskt för barn som vill studera månen och komma närmare natthimlen. Som en bonus kan teleskopet även användas för att studera landskapet under dagen. Du har därför möjlighet att använda teleskopet både dag och natt.

Mikroskopet
Barnmikroskopet har 3 kvalitetslinser (4x, 10x, 40x) och ett okular, så det ger en förstoring på upp till 640x. Mikroskopet har kvalitetsoptik som ger ljusa och skarpa bilder. Mikroskopet har LED-belysning med lägre ljusstyrka så att transparenta prover kan observeras i ljuset. Lämplig att ta med på resor då den har batteridriven belysning. Utöver mikroskopet innehåller setet en hel del tillbehör, så du kan bland annat förbereda prover som du kan undersöka. Det finns också redan förberedda förberedelser, så du kan börja proven direkt.

Paketet består av
National Geographic linsteleskop
Högt aluminiumstativ
Månfilter
Zenith spegel
Finderscope
1,5x vändbar lins
12 mm och 6 mm okular
National Geographic mikroskop
4x, 10x, 40x linser
Mikroskoppreparat
Smartphonehållare
Förstoringsglas
Pipett
MicroCut
Provglas