Base L30 termometer

Modell/Varunr.: LV78886

229 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager - Leveranstid 3-5 arbetsdagar
st.

Levenhuks BASE L30 termometer är en praktisk digital enhet som är ett användbart verktyg för dig som vill kunna hålla koll på dagens temperatur och luftfuktighet i ditt hem. Den mäter inte bara rumstemperatur och luftfuktighet, utan visar också trender i förändringar i meteorologiska parametrar.

Med en termometer är du alltid medveten om de grundläggande mikroklimatparametrarna och kommer enkelt att kunna spåra förändringarna. Detta hjälper dig att förhindra att det bildas mögel i ditt hem på grund av hög luftfuktighet eller omvänt för torr luft.

En av fördelarna med Levenhuks BASE L30 termometer har två monteringsalternativ: Enheten kan hängas på väggen eller monteras på kylskåpet med sin magnetiska baksida, så att avläsningarna alltid finns till hands.

Data visas på den svartvita LCD-skärmen. Överst på skärmen visas information om luftfuktighet: aktuellt värde, trender och max- och minimumregistreringar. Informationen om temperaturen visas nedan.

Förutom siffrorna visar den den grafiska komfortindikatorn, via det lilla huset på displayen. Beroende på resultaten av fuktmätningen tar den ett av följande värden: "LOW" (Låg, 1–24%), "OK" (Normal, 25–55%) eller "HIGH" (Hög, 56–95) %).

Nyckelfunktioner:

 • Digital enhet för temperatur- och luftfuktighetsmätning
 • Pilar som indikerar trender i parametrarna
 • Visning av högsta och lägsta registreringar
 • Magnetisk bakpanel för att fästa enheten på metallytor, som t.ex. ditt kylskåp
 • Batteridriven (2 AAA-batterier - ingår ej)

Setet innehåller:

 • Termohygrometer
 • Användarmanual och garantibevis
   
  Vikt 160 gr.
  Mål 14x10x3 cm

Titel Typ Storlek Manual
Manual-Base-L30-termohygrometer.pdf PDF 771.88KB Manual