Vandringsutrustning och resetillbehör

Är du galen i att vandra och uppleva naturen på nära håll? Eller ska du resa och uppleva världen? Vi har utrustning som passar båda! Nedan hittar du vandringsstavar, vattentäta väskor från Sea to Summit och hopfällbara campingpallar. På så sätt kan du ta dig an all slags terräng, men också vara säker på att alla dina tillhörigheter kan hålla sig torra, oavsett om det regnar eller du är nära vatten. När benen blir trötta kan du vila på en hopfällbar stol och njuta av utsikten. Utforska våra kategorier för vandring och resetillbehör nedan.

Utforska världen med den bästa vandrings- och reseutrustningen

Välkommen till vår kategori för vandringsutrustning och resetillbehör. Om du är en äventyrlig själ som älskar att utforska naturen eller åka på spännande resor är det här platsen för dig. Vi erbjuder ett brett urval av vandringsutrustning och resetillbehör som förhöjer dina upplevelser och för dig närmare naturen. Utforska vårt utbud och ta din känsla för äventyr till nya höjder med Kikkertland.

Skapa stabilitet och balans med vandringsstavar

Ett viktigt verktyg om du ska ut på vandring är vandringsstavar. vandringsstavar bidrar till din uthållighet och gör det lättare för dig att hålla balansen i ojämn terräng. Vi erbjuder både enstaka vandringsstavar eller vandringsstavar i par. Alla våra vandringsstavar kan även justeras i höjdled och har ergonomiska handtag, så de ger dig en bra upplevelse på vandringen.

Håll dina tillhörigheter torra med en Dry Sack- väskor

Med våra populära Dry Sack-väskor från Sea to Summit kan du säkert vara nära vatten med dina tillhörigheter. Väskorna är vattentäta bland annat tack vare en vattentät remsa upptill och tejpade sömmar. Dessutom finns väskorna i flera olika storlekar – allt beroende på behov.

Ta en vila på resan med en hopfällbar campingpalla

Med en hopfällbar campingpalla kan du alltid vila, oavsett om du är på fisketur, campingtur eller något helt annat. En hopfällbar campingpalla är lätt att bära i handen eller fästa i en väska. Alla våra hopfällbara campingpalla är av bästa kvalitet och passar alla friluftsentusiaster.