• Beställ innan 13.00 - MA-TO och vi skickar samma dag (för grön lagerstatus)
  • Betal med Klarna
  • Beställ online 24/7

Celestron Linspenna

Produkten är utsåld.

213 sek

Klarna

Modell/Varunr.: C93575
Lagerstatus: Levarans 8-10 dagar

Rengöringspenna från Celestron - Enkel och säker att använda.

Hur många gånger har damm eller ludd på okularet eller teleskopet förstört en observationssession? En oskyldig hårsträng som ligger över linsen på ditt foto kan ta timmar av sanering i ett fotoredigeringsprogram, och en fet tumme eller fläck på optiken kan skicka en annars perfekt bild till papperskorgen.

Celestron LensPen är ett optiskt rengöringsverktyg med dubbla funktioner. Den är liten och lätt nog att stanna i din tillbehörslåda eller kameraväska, så den kommer alltid att finnas där när du behöver den. LensPen är två rengöringsverktyg i ett. Den ena änden innehåller en mjuk borste för att ta bort damm och andra partiklar från vilken optisk yta som helst. Den motsatta änden av LensPen hanterar fläckar, fingeravtryck, pollen och andra klibbiga ämnen som inte kan borsta bort. En lock skyddar verktyget när de inte används. Detta verktyg fungerar utan vätskor, så det kommer aldrig att torka ut.

Vid rengöring av optik är det alltid bäst att använda borsten först, även om du tycker att det är onödigt. Borsta försiktigt hela ytan, och inspektera ditt arbete när du är klar.

Celestron LensPen är ett utmärkt verktyg för all din optisk utrustning, inklusive okular, teleskop, kikare, mikroskop, kameror, linser och mer.

Trustpilot