Carson HookUpz Smartphone adapter för kikare

Modell/Varunr.: CS118IB700

300 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Carson HookUpz Smartphone adapter IB700
Carson HookUpz smartphone-adapter för kikare är perfekt för dig som vill spara eller dela dina bästa kikareupptäckter. Med denna smartphone-adapter kan du enkelt ansluta din smartphone till din kikare och ta skarpa bilder som du både kan dela med vänner eller se tillbaka hemma i vardagsrummet.

Smartphone-adaptern för kikare är justerbar och passar därför de flesta smartphones på marknaden, utom Iphone 12 Pro Max. Därför behöver du som regel inte köpa en ny adapter om du byter smartphone. Dessutom är det enkelt att transportera både vad gäller vikt och storlek. Adaptern är enkel att fästa i din kikare, och adapterens extremt starka grepp säkerställer att din smartphone inte faller ut och går sönder.

Adaptern gör det möjligt att ansluta din smartphone med till och med kikare med en yttre diameter på 40-44 mm. Två utbytbara gummiringar ingår, så att du också kan ansluta smarttelefonen till en kikare.

Med denna utrustning kan du odödliggöra dina jaktturer, fågelskådning, naturobservation eller något helt annat. Bara du sätter gränser.

Med HookUpz adapter får du

  • Två gummiringar ingår så att den kan justeras till kikaren
  • Ultrastarkt grepp som säkrar din smartphone
  • Maximal bredd på smartphone är 9,5 cm
  • Mått: 10,16 cm x 4,83 cm x 11,18 cm
  • Vikt: 80 gr.

Titel Typ Storlek Manual
IB-700-Guide_EN.pdf PDF 18.71MB Manual