Acuter MAKSY 60 mm Stjärnkikare

Modell/Varunr.: H10999

1.075 SEK 1.383 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Acuter Maksy 60 Stjärnkikare
Acuter Maksy 60-teleskopet är ett kompakt teleskop som är idealiskt för de yngsta som vill lära sig området astronomi. Ena sidan av kikaren kan tas bort, så du får en inblick i konstruktionen av ett Maksutov-Cassegrain-teleskop och får därmed en bättre förståelse för användningen av kikare.

Tack vare den kompakta storleken och bordsstativet kan teleskopet enkelt förvaras i barnrummet eller packas in i ett skåp. Detta gör den idealisk för dig som har begränsat utrymme men vill studera natthimlen.

Setet innehåller ett Acuter Maksy 60-teleskop, 1 st 20 mm okular, ett projektionsokular för fotografering med smartphoneadapter, smartphoneadapter och ett bordsställ. Kommer i presentförpackning med handtag för enkel transport.

Studera Månens Kratrar
Masky 60 kommer i första hand att användas för att utforska månens krater, toppar och dalar. Observera därför de många detaljerna som månen erbjuder - och upptäck något nytt varje gång. Dessutom kan du ha turen att se de större planeterna i vårt solsystem som Jupiter och Saturnus. Var medveten om att dessa planeter kommer att vara betydligt mindre detaljerade än månen.
 

  • Teleskopet kan öppnas för att utforska teleskopets konstruktion
  • Ta bilder med smartphonehållaren till din telefon
  • Kompakt och lätt att transportera
  • Perfekt för inlärning
     

Också användbar i skolor och observatorier för att visa hur ett teleskop fungerar.

Objektivdiameter 60 mm
Brändvidde 750 mm
Okularer, 1.25" 20 mm 
Fôrstoring 37,5x
Paketet består av Acuter Maksy teleskop, bordstativ, 20 mm okular, smartphoneadapter och engelsk manual