• Beställ innan 13.00 - MA-TO och vi skickar samma dag (för grön lagerstatus)
  • Betal med Klarna
  • Beställ online 24/7

Välj rätt kikare

Kikkertlands villkor  

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss på tel. +45 9630 3409 eller maila info@kikkertland.se.
Priser
Priserna som anges är inklusive moms. Du ser det totala beloppet i beställningsöversikten i kassan.

Beställning
När beställningen är klar skickas en bekräftelse via e-post.
I de fall där den önskade produkten inte finns i lager vid beställningstillfället kommer vi att kontakta dig med information om förväntat leveransdatum.

Kortbetalning
Väljer du kortbetalning använder vi kryptering genom vår samarbetspartner. Detta gäller alla transaktioner för att säkerställa din trygghet i samband med kortköp så att du inte riskerar att dina kortuppgifter hamnar i orätta händer. 
Det totala beloppet för din beställning reserveras direkt på ditt konto och beloppet dras först från ditt konto när varan skickas från oss.

Køb med Klarna

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.


Frakt
Din beställning skickas till ditt närmaste postkontor. Du får en avisering antingen via e-post eller genom ett SMS till din mobil. Normal leveranstid är 4-5 arbetsdagar från det att vi har bekräftat din beställning.
Ordern levereras med Postnord. 

Retur - 14 dagars ångerrätt
När du handlar på www.kikkertland.se har du 14 dagars ångerrätt. Vill du ångra ett köp meddelar du oss senast 14 dagar efter mottagandet och skickar därefter varan i retur till oss. Du kan meddela oss via mail, telefon eller använda vårt standardångerformulär som du finner här. Ångerformuläret kan skickas via mail eller post. 

Ångerrätten löper från den dag du mottagit varan. Vi återbetalar inte fraktkostnader. När varan returneras ska den vara i samma skick och i oskadad orginalförpackning.

Varans tillstånd vid retur:
Du är endast ansvarig för eventuellt minskat värde av varan om att du brukat den mer än vad som krävs för att fastställa varans egenskaper och funktionalitet. Med andra ord – du kan prova varan på samma sätt som om du provade den i en fysisk butik. Om varan använts mer än vad som beskrivits ovan, anser vi den vara i försämrat skick vilket betyder att du vid ånger av köpet endast får en del eller inget av det betalda beloppet återbetalt beroende på varans värde.


Om du ångrar ditt köp ska varan returneras till:

Kikkertland
Gugvej 140
DK 9210 Aalborg SØ
Danmark

Se till att varan är säkert inslagen då det är du själv som har ansvaret för paketet/varan tills vi mottagit den. Spara därför fraktkvitton och ev. försändelse-ID. Du betalar själv fraktkostnaden för returen.

Ovan returregler gäller alla varor sålda som distansförsäljning till privatpersoner, ej företag.

Reklamationsrätt

Enligt lag har du 2 års reklamationsrätt från fakturadatumet om varan skulle vara defekt. Reklamationsrätten täcker inte fel, skador eller slitage som direkt eller indirekt uppstått som följd av felaktig hantering, dåligt underhåll, våld eller icke-auktoriserat ingrepp.
Fakturan från Kikkertland ska visas upp i samband med reklamationen.
Eventuell reklamation p.g.a defekter hos levererade produkter ska ske till Kikkertland inom rimlig tid, annars mister kunden sin rätt att åberopa felen. Kunden ombeds också ange vari felen ligger.

När vi får ditt returpaket kommer produkten att kontrolleras av vår tekniker. Om produkten är defekt återbetalas fraktkostnaderna.

Integritetspolicy

Verksamheten förstår och respekterar vikten av integritet på internet. Verksamheten ger inte vidare information om kunder/användare till trejde part förutom om det är nödvändigt för transaktionens genomförande. Verksamheten ger aldrig ditt namn, adress, e-mail, kreditkortsuppgifter eller personliga data vidare till tredjepart utan ditt tillstånd.

Trustpilot