Jaeger Elite 34 mm Kikare

Modell/Varunr.: A4792

1.299 SEK

Klarna


Jaeger Elite 34 mm kikare
Jaeger Elite 34 mm är en av våra storsäljare och kommer säkerligen att vara den perfekta kikaren för dina nästa naturupplevelser på språng. Trots kikarens kompakta storlek kommer du snabbt att upptäcka att du inte kompromissar med bildkvaliteten. Den kompakta storleken gör också att kikaren endast väger 430 gram. Den passar därför särskilt bra för turer i naturen, där du vill ha en lätt och behändig kikare för att identifiera fåglarna, upptäcka rådjuren på jakt eller njuta av utkiksplatserna med.

En kompakt kikare med bättre optik
Kikaren är en storsäljare pga

1) Den kompakta storleken. Kikaren har 34 mm linser, vilket skiljer sig från standardkikarens linser på 42 mm och minikikarens linser på ca. 25 mm. Jaeger Elite 34 mm är därför en medelstor kikare med en vikt på bara 430 gram.
2) De fasbelagda BAK-4-prismorna. Denna beläggning är betydligt bättre än standardkikarens multibeläggning. Fasbeläggningen säkerställer en högre detaljgrad och en betydligt bättre färgåtergivning.

Det är därför Jaeger Elite 34 mm är idealisk för den som vill ha en mindre kikare, men inte vill kompromissa med ljusstyrkan. Du får en kompakt, lätt kikare som är lätt att ha i väskan eller hänga runt halsen – och som samtidigt ger dig ljusa och detaljerade bilder.

Kikarens struktur
Kikarhuset är tillverkat av magnesium med en robust förstärkning på utsidan, vilket säkerställer ett bra grepp. I mitten sitter ett stort fokuseringshjul. Du använder detta för att fokusera skarpt, så du är säker på att få alla detaljer. Kikarens kompakta storlek kombinerat med ett stort centrerat fokuseringshjul gör det enkelt att använda kikaren med en hand. Detta är särskilt en fördel om du snabbt behöver byta fokus från ett rådjur till ett annat. Det är också en fördel om du tar med dig kikaren till ett utomhussportevenemang där du måste byta fokus.

Kikaren har vridbara okular, vilket gör det möjligt att använda dem både med och utan glasögon. De vridbara okularen är lätta att vända upp och ner och du kan därför snabbt anpassa kikaren efter dina behov. Dessutom är kikaren 100 % vattentät och immafri. Därför kan du ta den med dig till alla utomhusaktiviteter i alla slags väder.

Specifikationer

  • Fasbelagda BAK-4 prismor
  • Centrumfokusering
  • Twist-up okular
  • 100% vattentät
  • Kvävefylld
  • Inklusiv väska, rem och fodral
     

Modell 8x34 10x34
Förstoring 8x 10x
Objektivlins 34 mm 34 mm
Synfält 124 m / 1000 m 106 m / 1000 m
Vikt 430 g 430 g
Mätt 130x120x45 mm 130x120x45 mm
Närfokusering från 2 meter 2 meter
Garanti 10 år 10 år
Paketet består av Jaeger Elite kikare, väska, rem och linsskydd