Levenhuk Camo Kikare 10x42

Modell/Varunr.: LV81928

1.229 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Levenhuk Camo kikare
Levenhuk Camo 10x42 kikare med militär sikteskala, för avstånds- och höjdmätning för jägare, fiskare, vandrare och andra aktiva livsstilsfantaster. Den här modellen har allt en kikare kan erbjuda – kraftfull 10x förstoring, klassiska 42 mm linser, vattentäta och en mycket hållbar camodesignkropp. Den är därför idealisk för dig som letar efter en prisvärd kikare med avståndsmätare i modern kamouflagedesign.

Kikare med avståndsmätare
Kikarsiktets okular har ett skalat riktmedel och en avståndsmätande skala som gör det möjligt att beräkna avståndet till målet, bestämma dess höjd och mäta horisontalvinkeln och höjdvinkeln. Detta gör kikaren extra lämpad för alla typer av utomhusaktiviteter, där det är en fördel med en integrerad sikteskala. Dessutom kommer kamouflagedesignen att vara lämplig om du behöver förbli obemärkt i skogsområdet.

Kikarens struktur
Optiken i Levenhuk Camo 10x42-modellen har takprismor gjorda av fullt flerskiktat, högkvalitativt BK-7-glas. Därför är bilderna tydliga, högkontrastrika och skarpa. Du kan fokusera på målet på 3 meter. Det centrala fokuseringshjulet används för att justera skärpan. Du kan vrida ner okularen, ändra pupillavståndet och justera dioptrierna över ett brett område. Denna kikare är lämplig för alla användare och kommer att bli ett pålitligt verktyg i alla situationer.

Twist-up-okularen är också en fördel om du bär glasögon. Kikaren kan användas både med och utan glasögon.

Specifikationer

  • BK-7 prismor
  • Multi-coatade linser
  • Centrumfokus
  • Twist-up ögonmusslor
  • 100% vattentät  
     
Model 10x42
Förstoring 10x
Objektivdiameter 42 mm
Synfält 102 m/1000 m
Vikt 510 g
Mått  
Garanti Livstid
Paketet består av Levenhuk Camo kikare, väska, rem och linsskydd
Titel Typ Storlek Manual
Levenhuk-Camo-Kikkert-militaer-skala.pdf PDF 988.94KB Manual