• 14 dagars ångerrätt
  • Vi har eget Lager
  • Beställ online 24/7

Jaktutrustning

Vi har ett stort urval av utomhusutrustning, som jaktknivar, knivslipar, fällbara stolar, kompass och mycket mer här på kikkertland.se. Under vår utomhusutrustning har vi märken som Outdoor Edge, Jaeger, NexTorch, och Norica.
Om du behöver råd och vägledning om det bästa valet av utrustning, kontakt oss gärna.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Jaktutrustning

Här hos oss på Kikkertland hittar du, förutom kikare och teleskop, även ett brett utbud av jaktutrustning. Letar du efter användbara jaktknivar samt knivslipar till dessa så hittar du det under respektive kategori. Vi har även annan utrustning i form av måltavlor, jaktstolar, vapenrengöring m.m., dessa finns under kategorin jaktutrustning här ovanför. Förutom det så har vi, såklart, även jaktkikare - dessa hittar du i menyn till vänster.

Jaktknivar

Är du intresserad av jakt vet du hur viktigt det är med bra jaktknivar till alla olika ändamål. Vi har ett utbud av jaktknivar som vi är stolta över. Alla våra jaktknivar är nämligen funktionella, portabla och håller hög kvalitet. Dessutom erbjuder vi flera set med jaktknivar, som innehåller flera olika viktiga jaktredskap. Exempelvis erbjuder vi ett jaktknivssett från Outdoor Edge som innehåller revbensverktyg, urbeningskniv, buköppnare, arbetshandskar samt knivslipare m.m. Dessa kan vara ett bra alternativ för nybörjare som inte har så mycket jaktutrustning till att börja med, och vill komma igång snabbt. Dessutom är det bra för dig som vill ha jaktutrustning i bra kvalité som är lätt att förvara och transportera, eftersom seten kommer i smidiga väskor.

Knivslipar 

Har du investerat i en riktigt bra jaktkniv är det också viktigt att fundera på att investera i en lika bra knivslip, vi anser att det är en nästan oumbärlig del av din jaktutrustning. Det är inte särskilt trevligt att vara fast ute i naturen med en trög kniv som vägrar vara till hjälp. Då är det särskilt viktigt att ha med sig en bra knivslip som kan rädda situationen. Det ger kniven en betydligt längre livslängd. Vi erbjuder knivslipar från Accu-Sharp och Outdoor Edge, varav alla är lätta att ha med sig ut i naturen. De är dessutom utformade på ett säkert sätt, för att undvika onödiga skador.

Övrig jaktutrustning  

Vi på Kikkertland.se menar att en av de viktigaste delarna av din jaktutrustning är jaktkikaren. Vi erbjuder en mängd olika jaktkikare för att passa just dina behov. Är det viktigt för dig med en jaktkikare som är stabil i handen och inte har ett skakigt synfält, en som väger lite och är lätt att transportera, eller är det kanske viktigast med en jaktkikare som presterar bra i mörker? Oavsett vilket så hittar du den här hos oss under jagtkikare. 

 

Övrig jaktutrustning som man kanske inte tänker på lika snabbt som man tänker på jaktkniv eller jaktkikare finns också här inne på sidan. Vi har t.ex. en bekväm och transportabel jaktstol som du kan fälla upp när du vill, samt transportabel vapenrengöring som passar till alla jaktvapen, gevär och luftgevär. Är det luftgevär du använder allra helst hittar du även måltavlor, kulfång samt diverse luftgevärskulor här inne under kategorin.

 

Du hitta också:

  • Sittstol för jagt och fisk 
  • Flip N' Zip vildtkniv
  • Outdoor Edge Vildtsaks 
  • Outdoor Edge yxa
  • Nordic Sport kikarsikte

  

Har du några frågor om jaktutrustning är du självklart välkommen att kontakta oss, kontaktuppgifter hittar du nedan på sidan.  

 

Trustpilot