Celestron bordstativ för Nexstar Teleskop

Modell/Varunr.: C93481

3.537 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Celestron bordstativ för Nexstar Teleskop
Eliminera behovet av ett stativ i full höjd och njut av bekvämligheten med att ta och gå när du har ett bordsstativ till ditt NexStar Evolution- eller NexStar SE-teleskop.

Detta kompakta och robusta tillbehör är hälften så stort och vikt som ett standardstativ, vilket gör det perfekt för resor. De lågprofilerade benen och det breda fotavtrycket ger extra stabilitet, medan den praktiska bordsskivans design gör det lättare för vissa observatörer (särskilt barn) att se genom okularet.

Installationen är snabb och enkel jämfört med ett stativ i full höjd. Placera bara bordsstativet på ett lägerbord, bänk, baklucka eller någon annan plan yta. Med ett fotavtryck på bara 43,2 cm x 40,6 cm kan du använda den nästan var som helst. Öppna och jämna sedan stativbenen, fäst fästet och teleskopet och observera.

Bordsstativet har justerbara knoppar på varje ben och en bubbelnivå på monteringsplattan för att säkerställa att din inställning är jämn innan du monterar teleskopet. Liksom NexStar SE och NexStar Evolutions standardstativ har bordsstativet tre fästskruvar på undersidan av monteringsplattan så att du säkert kan låsa ditt fäste och teleskop på plats.

När stativet inte används fälls bordsstativets ben inåt och förvaras snyggt under monteringsplattan för enkel förvaring och transport.

Kompatibelt med
NexStar SE Series – 4SE, 5SE, 6SE, 8SE
NexStar Evolution Series – 6, 8, 9.25, 8HD, and Limited Edition 8HD

Specifikationer
Vikt: 3 kg
Stativhöjd: 17,7 cm till 28 cm
Stativ hopfällt: 27,9 cm
Fyllning: 43,2 cm x 40,6 cm