Vanguard Endeavor ED IV Kikare

4.614 SEK 6.152 SEK

Klarna


Vanguard Endeavour ED IV kikare
Endeavour ED IV-kikaren är en utmärkt kikare som ger dig ljusa, högkontrast- och skarpa bilder av landskapets många detaljer och djurens egenskaper. Med sitt ljusa ED glas ger Endeavour ED IV kikaren fågelentusiaster, jägare och friluftsmänniskor en helt ny och förbättrad upplevelse av djur och natur.

Utmärkt ED-optik
Den innovativa sammansättningen av Premium HOYA ED (Extra Low Dispersion) glas och SK15 prismor kommer att ge dig, som är fågelentusiaster, jägare eller bara friluftsmän, en helt ny upplevelse av naturen. ED glas säkerställer låg färgspridning, och du får därför 100% naturlig färgåtergivning med hög nyansgrad och bra djup.

Endeavour ED IV har en avancerad MultiGuard®-beläggning och i kombination med både SK15-prismor och ED linser har kikaren en extra hög ljusgenomsläpplighet. Du kommer därför att upptäcka att kikaren ger dig högkontrast och ljusa bilder med hög detaljgrad, även när du jagar i skymningen eller på en vandring i skymningen.

Kikarens struktur
Endeavour ED IVs magnesiumkonstruktion och magnesiumhölje är konstruerade för att ge kikarsikten den perfekta balansen i dina händer och robust lättviktsskydd. Den nya ergonomiska öppna gångjärnsdesignen gör den bekväm att hålla i och säkerställer ett bra grepp - även i regnigt väder. Eftersom kikaren dessutom är dimmfri och 100 % vattentät kan du ta den med dig till alla typer av utomhusaktiviteter.

Det stora fokushjulet ger enkel hantering och exakt fokusering, så att du snabbt kan byta fokus från djuret i fältet till örnen i trädet. Dessutom har kikaren trestegs twist up okularen, som gör det enkelt för dig att utnyttja kikarens hela synfält både med och utan glasögon.

Kombination av elegant design och perfekt ergonomi och fantastisk färgåtergivning gör denna kikare till ett bra val för fågelentusiaster.

Specifikationer

  • ED glas
  • SK15 prismor
  • Avancerad MultiGuard®-beläggning
  • Mittdioptriinställning
  • Kvävefylld
  • 100% vattentät
     
Modell              8x42  10x42
Förstoring  8x  10x
Objektivdiameter  42 mm  42 mm
Synfält  126 m/1000 m  114 m/1000 m
Vikt  780 g  780 g
Mått 148x130 mm 148x130 mm
Närgräns 1,8 meter 1,8 meter
Garanti 25 år 25 år
Paketet består av Vanguard Endeavor IV kikare, väska, rem och linsskydd