SiOnyx Aurora PRO Digital nattkikare 2. gen

Modell/Varunr.: Sio504104

15.383 SEK

Klarna

Lagerstatus: Levarans 8-10 dagar
st.

SiOnyx Aurora PRO Digital nattkikare 2. gen
SiOnyx Aurora PRO är den mest professionella av de digitala nattkikarna i Aurora-serien! Denna kikare låter dig se färger även när det nästan inte finns något ljus! Med sitt 44 graders synfält, andra generationens sensor och premiumoptik skiljer sig Aurora PRO från alla andra modeller i serien. Kikaren fungerar bäst under de mest extrema förhållandena och är perfekt för den professionella kikaren. 


Vad får Aurora PRO att sticka ut? 
Aurora PRO tillhör den populära SiOnyx Aurora-serien, som består av fyra kompakta nattkikare, som är de första på marknaden som kan återge natten i färg. Men jämfört med de andra modellerna gör Aurora PRO ännu mer än det. Bland annat stänger kikaren på tre gånger så mycket ljus och den interna CMOS-sensorn resulterar i ännu högre ljusflöde, vilket ger ett större betraktningsavstånd. Med Aurora PRO kan du fortfarande se på natten i den mest minimala formen av kvarvarande ljus. Omgivningen projiceras på en OLED-skärm i fullfärg, som också kan ställas in i svartvitt för att skapa extra kontrast. Dessutom har Aurora PRO en optisk förstoring på 0,5x, som du kan förstora upp till 3x med en digital zoomeffekt. 

Inspelningar och foton som du vill 
Med Aurora PRO kan du ta både foton och videor av dina motiv. Du kan använda lägen som HDR, loop-läge, time-lapse, panorama och burst-läge, liksom EIS (elektronisk bildstabilisering), vilket hjälper till att uppnå perfekta bilder och föreviga din upplevelse. Dessutom har den justerbara bildhastigheter på 7,5/15/24/30/60 fps. Dina foton och videor kan sparas på det medföljande 32 GB microSD-kortet. 

Via Wi-Fi kan du också fjärrstyra Aurora PRO och visa och dela foton och videor live på upp till 15 meters avstånd! För detta kan du använda gratisappen för iOS och Android (tillgänglig i PlayStore / AppStore som 'SiOnyx Aurora'). 

Multifunktionell användning 
Kikaren kan användas för hand, men kan också monteras på ett stativ, hjälm eller skyddsglasögon med en 1/4 "gängad anslutning. Dessutom kan kikaren användas dygnet runt. Dessutom kan du också använda kameran bekymmersfri även i dåliga väderförhållanden på grund av IP67 certifiering- Detta innebär att enheten tål att träffa betong från en meters höjd, är dammtät och går inte ens sönder när den nedsänks i vatten. 

Tillämpning SiOnyx Aurora PRO 
Om du letar efter den bästa och mest professionella av den digitala 2. gen nattkikaren är SiOnyx Aurora PRO den perfekta lösningen för dig. Den digitala nattkikaren är ett oumbärligt tillbehör för både entusiasten och den professionella användaren. Den kan användas både för polisen och i militären men också om du bara vill se vilka djur som går i skogen vid midnatt, eller ta bra bilder med dagsljusfärger på natten. 

Hur fungerar de interna komponenterna? 
Med patenterad ultralåg sensorteknik kan CMOS-sensorn reflektera miljön på natten i färg! Auroras kan 'se' vid infraröda våglängder över 1100 nm. Med denna teknik skiljer sig SiOnyx från alla andra digitala och analoga nattkikare på marknaden. 

I paketen 

  •  1x Digital Color Night Vision Camera Aurora PRO 
  •  1x Vristband 
  •  2x Li-ion batteri 
  •  1x MicroUSB-kabel 
  •  1x 32 GB MicroSD-kort 
  •  1x MicroSD-kortadapter 
  •  1x väska 
  •  1x Produkt- och säkerhetsinstruktioner 

 

Generation Gen. 2
Förstoring 0,5-3x
Diameter 19 mm
Stäng fokus från 30 cm
Betraktningsvinkel 44 grader
Färgalternativ Nattsyn grön, Svartvitt, Fullfärgsläge
Display Micro OLED full-color (1028x768)
Foto/video 0.9MP (photo)/720p (video)
Arbetstemperatur -20 till +50 grader Celsius
Batteri Li-ion batteri (indgår)
Mått 118 x 63 x 52mm
Vikt 254g