SiOnyx Aurora PRO Digital nattkikare och Explorer Kit

Modell/Varunr.: Sio504105

17.909 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

I Aurora PRO Explorer Kit från SiOnyx får du både en Aurora PRO digital nattkikare 2. generationen, samt ett brett utbud av extra tillbehör! Detta inkluderar bland annat en 940 nm infraröd belysning som ger bättre ljusstyrka och därmed ett ökat betraktningsavstånd. Med sitt 44 graders synfält, andra generationens sensor och premiumoptik skiljer sig Aurora PRO från alla andra modeller i serien. Nattkikare kan "se" vid infraröda våglängder från 400 nm till mer än 1100 nm. Läs mer om modellen här: (Aurora pro) 

Explorer Kit tillbehör 

I vissa situationer finns det inget kvarvarande ljus alls och då blir det svårare att se färgerna genom nattkikaren. Det är därför du i denna paketlösning också får en 940 nm infraröd belysning som passar dina Aurora PRO nattkikare. IR-lampan ökar ditt betraktningsavstånd och kan båda användas för hand och monteras på valfri weaver- eller picatinny-fäste, till exempel en hjälm. IR kan slås på och av manuellt. Du får också olika mindre tillbehör, till exempel ett 32 GB microSD-kort, två batterier med laddare, samt ett fäste och batteri för IR-belysning. Du kan enkelt och säkert ta allt med dig i den vattentäta fasta väskan. Kikaren kan också monteras på annat än bara IR-lampan med hjälp av Weaver- och Picatinny-fästena, som om du t.ex. går på jakt. 

Applikation SiOnyx Aurora PRO Explorer Kit 

Aurora PRO Explorer är ett oumbärligt tillbehör för professionella användare som bara vill ha det bästa. SiOnyx Aurora Pro Kit är speciellt utvecklat för de mest extrema förhållandena och kan också användas för professionella ändamål. SiOnyx PRO Explorer är ett värdefullt tillskott till alla typer av övervakning, säkerhet, räddning, polis, försvar, marin och professionell jakt. 

Ingår: 

1x SiOnyx Aurora PRO Nattkamera i fullfärg  

1x Picatinny skenmontering  

1x infraröd belysning (940 nm)  

1x montering för IR 

2x uppladdningsbart 18650-batteri för IR 

1x batteriladdare för 18650 batteri 

2x uppladdningsbart litiumjonbatteri för Aurora PRO 

1x batteriladdare för Li-ion-batterier 

3x MicroUSB-kabel 

1x MicroSD-kort (32 GB) 

1x MicroSD-kortadapter 

2x insexnyckel 

1x bärrem 

1x handledsrem 

1x vattentätt hård väska 

1x produkt- och säkerhetsinstruktioner  

1x fullfärgsförpackning