AGM Termisk Kikare Fuzion TM35-640

Modell/Varunr.: AGM121221

38.460 SEK

Klarna

Lagerstatus: Levarans 8-10 dagar
st.

FUZION LRF TM35-640
Är en avancerad fusionskamera som har en 640x512 detektor (12µm), en 35 mm objektivlins och en laseravståndsmätare. Fusion kombinerar en värmebild med digitalt (optiskt) mörkerseende, vilket ger en ny dimension till värmebilden. Med det här kikarsiktet kan du se bortom naturens gränser och njuta av ett siktavstånd på upp till 1,7 kilometer.

Vad är bildfusion egentligen?
"Image fusion" innehåller den senaste tekniken och ger en blandning av en värmebild och en svartvit optisk mörkerseende. Medan miljön i den synliga bilden visas i klarhet (svartvitt), blir de hetaste föremålen i bilden omedelbart synliga baserat på deras värmekälla. Till exempel kan du se träden i skogen i full detalj, medan konturerna av en människa/djur är framhävda i värmebaserad färg.

Funktioner
AGM Fuzion LRF är en riktig 4-i-1-kamera. För förutom bildfusion (som är en blandning av termisk bild och mörkerseende) kan du även stänga av någon av de två funktionerna. Du kan till exempel endast använda värmebilder för att enkelt upptäcka människor eller djur utan att bli distraherad av resten av miljön. Om du bara vill se omgivningen i en synlig bild kan du också välja att endast använda mörkerseende. Du kan använda denna funktion i alla situationer där det finns någon form av restljus närvarande, som t.ex stjärnljus, klar himmel eller lyktstolpar som är på avstånd. Slutligen kan du använda AGM Fuzion LRF som digitalkamera under dagen.

AGM TM35-640 LRF har ett 35 mm objektiv. Detta ger en optisk förstoring på 2x, som du kan öka till 16x med en digital zoom. På grund av det stora synfältet på 12,5 x 10 grader ser man en stor del av miljön. Bilden projiceras i realtid (50hz) på en 0,39" OLED-skärm med en upplösning på 1024x768. Ljusstyrka och kontrast kan justeras. Med den manuella fokuseringen kan du alltid fokusera på omgivningen efter dina egna önskemål. CMOS-sensorn , som ger den optiska bilden, kan "se" vid en våglängd på 400 till 1000 nm. Detta ger dig en tydlig bild även i mörka situationer.

Bild och video
Allt du ser kan du fånga i bilder och filmer. Dessa lagras på det interna 16GB minnet. Du kan också ansluta tittaren med Wi-Fi. Detta gör att du kan se live via din smartphone/surfplatta, fjärrstyra kameran och ta inspelningar på avstånd. Det kan du till exempel göra med den kostnadsfria appen T-Vision, som finns för både Android och iOS.

Specifikationer för lasern
Med den inbyggda laseravståndsmätaren kan du mäta avstånd till djur, människor och föremål. Avståndet till målet du fokuserar på visas på displayen. Laserstrålen har en räckvidd på upp till 600m och en noggrannhet på cirka 1m. Lasern har en våglängd på 905nm, är klassad i Laser Safety Class 1 och är därför ögonsäker. Detta är den högsta säkerhetsklassen, men trots detta rekommenderas det fortfarande inte att titta in i källan eller strålen.

Egenskaper
På höger sida av kikarens kropp finns en bekväm handrem i läder. Ström tillhandahålls av ett 18650-batteri (två uppladdningsbara batterier och en laddare ingår som standard). Detta ger en användningstid på inte mindre än fem timmar, som du kan förlänga genom att använda standby-läge. Du kan också ansluta en extern strömkälla såsom en powerbank eller kontinuerlig strömförsörjning. Kameran är lätt att bära tack vare sin låga vikt och kompakta storlek. Dess IP67-certifiering innebär också att den fungerar optimalt i tuffa väderförhållanden och utmanande miljöer.

Applikation AGM Fuzion TM35-640 LRF
TM35-640 LRF är toppmodellen i AGM Fuzion-serien. Det ger dig maximalt vad gäller klarhet, kvalitet, betraktningsavstånd, synfält och möjligheten att använda laseravståndsmätaren. Kameran kan snabbt upptäcka gömda människor och djur, även under extrema förhållanden som totalt mörker, dimma, regn, snö etc. Eftersom den har en avståndsmätare är Fuzion LRF mycket lämplig för användning under jakt, säkerhet och naturobservation. Genom en kombination av värmebilder och mörkerseende ser du miljön mer realistiskt. Därmed kommer du att se mycket mer detaljer och mycket bättre djup jämfört med en traditionell värmekamera. Denna produkt kan användas av den professionella såväl som den krävande entusiasten.

I paketen

  • 1x termisk kikare
  • 1x integrerad avståndsmätare
  • 1x USB-A till USB-C-kabel
  • 1x USB-A till mikro-USB-kabel
  • 2x 18650 batteri (uppladdningsbart)
  • 1x batteriladdare
  • 1x strömadapter (EU-typ)
  • 1x linsduk
  • 1x engelsk manual

 

Detector type: Digital night vision, Fusion camera
Display:  0.39" OLED (1024x768)
Observationsinställningar: Fusion, Thermal image only, Night vision only, Scouting, Hot Track mode
Fokus: Manuell fokusering
Detection distance: Medellång distans (max 1 000 m), Lång distans (max 1 500 m), Ultra lång distans (> 1 500 m)
Användbar i förhållande till.: Säkerhet, räddningsinsatser, jakt, naturobservationer, polis/försvar, privat bruk
Plats: 16 GB
Uppdateringshastighet: 50hz
Kan spela in: Ja
Zoom: 2x-16x
Vikt: 520
Mål: 168x87x74
Kraft: Uppladdningsbart 18650 batteri (ingår)
vattentät och hållbar: IP67 vattentät och hållbar upp till 1 m fall på betong
Garanti 3 år
Titel Typ Storlek Manual
AGM-Fuzion-Manual.pdf PDF 1.08MB Manual