AGM Termisk Kikare Fuzion TM25-384

Modell/Varunr.: AGM121220

27.691 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

AGM FUZION TM25-384
Från amerikanska AGM Global Vision tillför en helt ny dimension till termisk avbildning: fusion. Fusion blandar värmebilder med digitalt mörkerseende. Fuzion TM25-384 har en högkvalitativ 384x288 VOx-detektor (12µm), en "ultra-lågt ljus" CMOS-sensor och ett 25 mm objektiv. Detta ger dig ett visningsavstånd på upp till 1,2 kilometer.

Vad är bildfusion egentligen?
"Image fusion" innehåller den senaste tekniken och ger en blandning av en värmebild och en svartvit optisk mörkerseende. Miljön i den synliga bilden visas i klarhet medan de hetaste föremålen i bilden blir direkt synliga baserat på deras värmekälla. Du kan till exempel se träden i skogen i full detalj, medan konturerna av en person/djur markeras i en färg.

Fusion, värmebild, mörkerseende och optisk bild
AGM Fuzion har 4 olika funktioner. För förutom bildfusion kan du även stänga av någon av de två funktionerna. Så du kan använda den som antingen termisk, för att bara se konturerna av värmare som t.ex djur och människor, som nattkikare där man ser hela miljön i en synlig bild, eller som en blandning av dessa två. Funktionen mörkerseende kan användas ensam i alla situationer där det finns någon form av restljus, såsom stjärnljus, en klar himmel eller lyktstolpar som är på avstånd. Slutligen kan du använda AGM Fuzion som digitalkamera under dagen.

Funktioner
AGM TM25-384 har en linsdiameter på 25 mm. Detta ger en optisk förstoring på 2,5x, som du kan öka till 20x med en digital zoom. Med ett synfält på 10,5 x 8 grader kan du se en stor del av omgivningen. Bilden visas i realtid (50hz) på en knivskarp 0,39" OLED-skärm (1024x768 upplösning). Du kan själv justera kontrast och ljusstyrka manuellt. CMOS-sensorn, som ger den optiska bilden, kan "se" en våglängd på 400 till 1000 nm. Detta ger dig en tydlig bild även i mörka situationer.

Bild och video
Allt du ser kan du ta bilder och filma. Du kan enkelt spara dina foton och videor på det interna 16 GB minnet. Du kan också ansluta fusionskameran till Wi-fi, så att du kan se live via din telefon eller surfplatta och fjärrstyra fusionskameran. Det kan du till exempel göra med den kostnadsfria appen T-Vision, som finns för både Android och iOS.

Egenskaper

Kikaren har en bekväm handrem i läder. Kikaren drivs av det medföljande uppladdningsbara 18650-batteriet. Detta ger en användningstid på inte mindre än fem timmar, som du kan förlänga genom att använda det automatiska avstängningsläget. Kikaren kan även anslutas till en extern strömkälla som t ex en powerbank eller kontinuerlig strömförsörjning. IP67-certifieringen innebär också att den fungerar optimalt i tuffa väderförhållanden och utmanande miljöer.

I paketen

  • 1x termisk kikare
  • 1x USB-A till USB-C-kabel
  • 1x USB-A till mikro-USB-kabel
  • 2x 18650 batteri (uppladdningsbart)
  • 1x batteriladdare
  • 1x strömadapter
  • 1x linsduk
  • 1x engelsk manual

Detector type: Digital night vision, Fusion camera
Display:  0.39" OLED (1024x768)
Observationsinställningar: Fusion, Thermal image only, Night vision only, Scouting, Hot Track mode
Fokus: Manuell fokusering
Detection distance: Short-range (max. 500m), Medium-range (max 1.000m), Long-range (max. 1.500m)
Användbar i förhållande till.: Jakt, naturobservationer och privat bruk
Plats: 16 GB
Uppdateringshastighet: 50hz
Kan spela in: Ja
Zoom: 2,5x-20x
Vikt: 470
Mål: 161x87x51
Kraft: Uppladdningsbart 18650 batteri (ingår)
vattentät och hållbar: IP67 vattentät och hållbar upp till 1 m fall på betong
Garanti 3 år