ZEISS Termisk Kikare DTI 1/25

Modell/Varunr.: Z527005

24.231 SEK

Klarna

Lagerstatus: Leveranstid 10-12 dagar
st.

ZEISS Termisk Kikare DTI 1/25
ZEISS DTI 1 termisk kikare erbjuder utmärkt värde för den som letar efter en lätt och kompakt jaktkamrat. Den kombinerar användarvänlighet med en kompakt design och är smidig, behändig och pålitlig på samma gång. Dess enkla och intuitiva hantering gör den till det perfekta valet för entusiastiska observatörer som är nyfikna på nya upplevelser.

Observation
ZEISS DTI 1 kombinerar enkel hantering med låg vikt: Enkel och intuitiv hantering gör värmekameran till den perfekta ingångsmodellen till värmebildvärlden, så att du kan förbättra din naturupplevelse - för fler upptäckter på natten och under dagen. På korta avstånd säkerställer ZEISS DTI 1/25 med en räckvidd på 1.320 meter att värmekällor på ett tillförlitligt sätt kan detekteras över vidsträckta fält, vilket gör den perfekt för observationer på landsbygden.

Den optimerade formen på kikarehuset gör greppet ergonomiskt och intuitivt för både högerhänta och vänsterhänta. Det intelligenta knapparrangemanget och dess optimerade form gör kontrollen av enheten intuitiv.
Speciellt när man ser en flock fåglar är det lätt att tappa djuret ur sikte när man zoomar in. Transition Zoom låter dig hela tiden hålla ett öga på fågeln du observerar. Observera ditt mål i 4x förstoring, oavbrutet och utan ryck.

Funktioner
ZEISS DTI 1/25 erbjuder 8 olika färglägen, så att du kan välja den inställning som bäst passar dina behov. Black Hot och White Hot ger bilder med hög kontrast. Vid observation i områden med stor vegetation möjliggör Red Hot snabb upptäckt av värmekällor. Rainbow färgläge är idealiskt för att identifiera även de minsta temperaturskillnader. Dessutom har fyra färglägen designats om för att minska skärmbländning i mörka miljöer och minska påfrestningarna på ögonen. Red Hue-läget anpassar dina ögon efter mörkret. Dark Hue är bekväm för dina ögon eftersom den använder färg med låg luminescens. Green Hue visar massor av detaljer vid låg skärmljusstyrka, och Night Eye framhäver de varmaste områdena i värmebilden i en behaglig sepia-ton.

ZEISS DTI-kameror har en visningshastighet på 50 Hz. Detta hänvisar till hur många gånger per sekund din skärm kan rita om bilden. En högre bildfrekvens på skärmen resulterar i minskat flimmer i bilden, vilket minskar påfrestningen på ögonen när den används i flera timmar åt gången.

Bild-i-bild-funktionen hos ZEISS DTI gör att den zoomade bilden kan läggas över den visuella bilden. Den här funktionen hjälper till att hålla ett öga på djuret du observerar i zoomläge, även när det gör plötsliga rörelser.

Olika miljösituationer kräver en annan instrumentinställning. DTI 1 har tre förprogrammerade observationslägen: universal, detektera och dimma. Registreringsläge framhäver t.ex. värmekällor ännu mer, samtidigt som den kalla bakgrunden reduceras. Detta gör att du kan se djur bakom träd och buskar bättre än tidigare.

I Hot Traking-läget ramas den hetaste källan i bilden in av en röd fyrkant. Det är därför lättare att hitta värmekällor i tätbevuxna områden och spåra dem.
 

Zoom  1x-4x
Display resolution 1024x768
Öppning f/1.0
Sensor resolution 640x480
Optical magnification 1,5
Maximum digital zoom 10x
Zoom steps 0,1x-1,0x
Synfält v/100 m

38 m

Räckvidd 1000 meter
Power supply Li-Ion Battery - 6,5 timers levertid
Operating temperature, ºC -20 til +50
Hukommelse, intern 16 GB
WLAN frequency 2.4 Ghz
Bluetooth Ja
Livestream funktion Ja
Mått

230 x 62 x 68 mm

Vikt 690g