Vanguard Spirit XF Kikare

Modell/Varunr.: V1025

Pris från 1.537 SEK 2.152 SEK

Klarna


Vanguard Spirit XF kikare
Vanguard Spirit XF är en utmärkt kikare med otroligt ljus optik. Det betyder att kikaren är idealisk för dina nästa stora naturupplevelser – oavsett om det gäller vandring utomlands, närbild av fåglarna i din trädgård eller den årliga jaktresan. Du får garanterat ljusa och detaljerade bilder av landskapet och djurens egenskaper.

Ljus stark kikare
Kikaren har fasecoatede BAK-4-prismor i kombination med flerbelagda linser. Fasbeläggning används i den bästa kikaren, eftersom den avsevärt optimerar ljustransmissionen. Du kommer därför att uppleva

1) en hög detaljgrad när man bland annat studerar utsikten. Det kommer att ge dig en bättre upplevelse av naturen och göra det möjligt att upptäcka även de minsta detaljerna gömda i skogen och i djuren.
2) en överlägsen färgåtergivning som är trogen de naturliga färgerna. Det gör att du kommer att upptäcka fler nyanser i fåglarnas fjädrar och i trädens löv än med en kikare som inte har fasbelagd optik.
3) ljusa och tydliga bilder även om ljusförhållandena inte är optimala. Därför kommer kikaren även att vara idealisk för jakt, då du får alla detaljer om rådjuren även i skymningen.

Kikarens struktur
Vanguard Spirit XF är gjord för alla väderutmaningar tack vare 100 % vattentäta egenskaper och anti-dimegenskaper. Du kan därför säkert ta med dig den även om regnet droppar från trädtopparna eller det främmande klimatet är fuktigt. Dessutom har kikaren vridbara okular, vilket gör dem bekväma att använda både med och utan glasögon. Centrumfokuseringen har en passande storlek, vilket gör det enkelt att fokusera på detaljerna i landskapet samtidigt som du snabbt kan byta fokus från rådjuren i fältet till fågeln i luften.

Kikaren är tillverkad av kvalitetsmaterial med en robust och mönstrad gummiförstärkning på utsidan. Mönstret i gummiförstärkningen säkerställer ett stadigt grepp och gör kikaren mer stötsäker. I kombination med en öppen brodesign kommer du att upptäcka att kikaren är bekväm att använda under längre perioder och i blöta väderförhållanden. Den är därför kompakt, bekväm och idealisk för både vardagsbruk och jaktturer.

Specifikationer

  • Fasecoatede BAK-4 prismor
  • Kvävefylld - 100% vattentät
  • Twist-up ögonmusslor
  • Närgräns från 2,1 meter 
  • Lätt, öppen bro design
  • Inkl. väska och rem
     
Modell 8x42 10x42
Förstoring 8x 10x
Objektiv 42mm 42mm
Synfält 136m/1000m 111m/1000m
Vikt 670 g 670 g
Mått
155x130x53mm
155x130x53mm
Närgräns från 2,1 meter 2,1 meter
Garanti 2 år 2 år
Paketet består av Vanguard Spirit XF kikare, väska, rem och linsskydd