Byomic Teleskop och Mikroskop set

Modell/Varunr.: BL260510

894 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Skaffa både teleskop och mikroskop i detta två-i-ett-set!

Byomic teleskop och mikroskop set, kommer i en snygg hård väska så att du enkelt kan transportera den. Setet är perfekt för nybörjare som vill se både detaljer på de stora sakerna i rummet, samt detaljer på de minsta sakerna på skogsbotten.

Teleskopet

I paketet ingår bland annat ett teleskop med 90x förstoring. Allt du behöver göra är att montera ett av de två medföljande okularen och klicka på teleskopet på stativet. Då är du redo att utforska universum!

Teleskopet är idealiskt för barn då det är otroligt lätt att justera och tåla tryck. När teleskopet är fäst i stativet mäter det 35 cm.

Mikroskopet

Byomic nybörjarmikroskopset har 300x - 1200x förstoring, och är därför ett superbra nybörjarmikroskop, där du kan undersöka en massa olika saker inom mikroskopins värld. Utöver mikroskopet innehåller setet 13 bitar tillbehör, så du kan bland annat förbereda prover som du kan undersöka. Det finns också redan förberedda preparat, till exempel en lök, så du kan påbörja undersökningarna direkt.

Vid foten av mikroskopet kan två AA-batterier (ingår ej) sättas in. Dessa ger kraft åt ljuset. Om det finns tillräckligt med ljus i naturen eller rummet du befinner dig i kan du även använda den inbyggda spegeln.

Kom nära detaljerna

Med detta set kan du både undersöka natthimlen och skogsbotten - komma nära både stjärnor och insekter. Setet kommer i ett robust väska som är perfekt för transport och förvaring.

  

Ingår:

1x Reflektorteleskop 50/360

Justerbart aluminiumstativ med okularhållare

2 okular: 20 och 6 mm

1x Juniormikroskop 300x - 1200x

1 x 10x okular

1x reservlampa

Verktyg: 1x skalpell, 1x pincett och 1x nål

1x Måttbägare 10 ml

1x Box med 7 täckglas & 5 förberedda prover

1 x Box med 8 täckglas och 8 etiketter

Levereras i kraftig väska med handtag