National Geographic Teleskop och Mikroskop set kompakt

Modell/Varunr.: NG9118200

1.229 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

National Geographic teleskop och mikroskop set
Ett linsteleskop med 60x förstoring och ett mikroskop med upp till 640x förstoring ingår i detta paket. Upptäck världen av okända mikroorganismer under National Geographics mikroskop och utforska hemligheterna bakom levande strukturer som en riktig vetenskapsman. Utforska även Månens många kratrar och detaljer med linsteleskopets 60x förstoring.

Linsteleskop
Teleskopet är ett linsteleskop med ett 50 mm rör. Två okular ingår - ett 20 mm och ett 6 mm. Det betyder att du kan förstora 18x och 60x. Det kommer att ge dig ett bra tillfälle att studera Månens många kratrar, kullar och dalar. Du kommer därför mycket nära månens detaljer med detta teleskop. Teleskopet är idealiskt för barn som vill studera månen och komma närmare natthimlen. Teleskopet är otroligt kompakt och utformat som en bordsmodell. Den tar därför inte så mycket plats i barnrummet, och kan lätt tas av från hyllan när Månen ska studeras.

Mikroskopet
Barnmikroskopet har 3 kvalitetslinser (4x, 10x, 40x) och ett okular, så det ger en förstoring på upp till 640x. Mikroskopet har kvalitetsoptik som ger ljusa och skarpa bilder. Mikroskopet har LED-belysning med lägre ljusstyrka så att transparenta prover kan observeras i ljuset. Lämplig att ta med på resor då den har batteridriven belysning. Utöver mikroskopet innehåller setet en hel del tillbehör, så du kan bland annat förbereda prover som du kan undersöka. Det finns också redan förberedda förberedelser, så du kan börja proven direkt.

Paketet består av
National Geographic linsteleskop
Aluminiumstativ
Finderscope
20 mm och 6 mm okular
National Geographic mikroskop
4x, 10x, 40x linser
Mikroskoppreparat
Smartphonehållare
Förstoringsglas
Pipett
Provglas