ZEISS Conquest HD Kikare

Pris från 11.069 SEK

Klarna


Zeiss kikare för fåglar och natur

Kikare med HD-optik

8x32, 10x32, 8x42, 10x42


ZEISS Conquest HD kikare
Conquest HD-kikaren har en kompromisslös design, fantastisk ergonomi och förstklassig optik med ett HD-linssystem. Du får därför en kikare som garanterat ger dig en ny upplevelse av naturens många detaljer och kontrasterande färger. Eftersom kikaren är extremt ljusstark kommer den att vara idealisk för både naturentusiasten som vill närmare studera fåglarnas många egenskaper och jägaren som arbetar under dåliga ljusförhållanden.

Utmärkt HD-linssystem
Kikaren är tillverkad i Tyskland med HD-linssystem (High Definition-linser), som garanterar en ljusgenomsläppning på 90 % och en 100 % naturlig färgåtergivning. För att ytterligare optimera ljustransmissionen har kikarens linser en ZEISS T*-beläggning. Denna beläggning är en garanti för briljanta bilder med hög kontrast, som du framför allt kommer att uppleva under ogynnsamma ljusförhållanden och i skymning.

Det gör att du får extremt ljusstarka kikare med tydliga och detaljerade bilder oavsett ljusförhållandena. Speciellt en fördel är det om du vill närmare studera djurens detaljer eller letar efter den perfekta följeslagaren för dina jaktresor. ZEISS Conquest HD är en idealisk jaktkikare på grund av dess ljusa prestanda.

Conquest HD-kikaren kommer att imponera på dig med det största synfältet i sin klass. Även på långa avstånd ger den detaljerade vyer av vilda djur och möjliggör långa observationer utan trötthet.

Kikarens struktur
Ergonomi spelar också en stor roll – och det är här Conquest HD, med sin kompakta storlek och lätta, moderna design, verkligen kommer till sin rätt. Det bekväma fokussystemet med det stora fokushjulet säkerställer enkel hantering, optimalt grepp och exakt fokusering även med handskar. Dessutom har kikaren vridbara okular, som gör det möjligt att utnyttja kikarens hela synfält både med och utan glasögon.

Det finns alltid spännande saker att se i naturen – även i vått väder. Det är därför ZEISS har utvecklat LotuTec®. En beläggning för linserna som möjliggör en klar och fri sikt i alla väderförhållanden. Kikarhuset är tillverkat av aluminium med en förstärkande glasfiberbeläggning och slutligen en robust gummiförstärkning. Det betyder att du kan ta med dig kikaren till alla typer av utomhusaktiviteter, oavsett väder.

Specifikationer

  • SCHOTT ED glas
  • HD-linssystemet ger klara och naturliga färger
  • LotuTec® skyddande beläggning
  • T* beläggning
  • Twist up
  • Vattentät
     

Model

8x32

10x32

8x42 10x42
Förstoring

8x

10x

8x 10x
Objektivlinse

32 mm

32 mm

42 mm 42 mm
Synfält

140 m/1000 m

118 m/1000 m

128 m/1000 m 115 m/1000 m
Vikt

630 g

630 g

750 g 750 g
Lengd

132 mm

132 mm

155 mm 155 mm
Forkusering från

1,5 meter

1,5 meter

2 meter 2 meter
Garanti 10 år 10 år 10 år 10 år
Paketet består av ZEISS Conquest HD kikare, väska, rem och linsskydd