Trangiakök och brännare

I denna kategori hittar du hela vårt utbud av trangiakök. Med ett trangiakök är du alltid redo att laga mat, oavsett om du är på campingtur, vandrar eller bara vill laga en mysig måltid i trädgården. Köket tar minimalt med förpackningar och kan enkelt rengöras tack vare Nonstick aluminiummaterialet. Förutom själva trangiaköket hittar du även tillbehör här. Detta inkluderar bland annat bränsle och påsar, så att du säkert kan transportera runt trangiaköket. Se hela urvalet nedan.

Laga mat utomhus med ett Trangiakök

Det svenska varumärket Trangia är känt för sina utekökslösningar i form av Trangiakök. Med ett Trangiakök kan du, oavsett om solen skiner eller vinden blåser, laga mat under bar himmel, vilket gör den idealisk för både campingturen, vandringen eller picknicken.

Trangiaköken finns i olika varianter. De skiljer sig bland annat i material och tillbehör. Våra Trangiakök är dessutom båda tillverkade i ultralätt aluminium, vilket gör dem lätta att bära och ta med sig på språng. Trangiaköken använder antingen gas eller alkohol. Du kan även köpa bränsle och tillbehör på denna sida.

Förvara ditt Trangiakök säkert

Vi erbjuder även förvaringslösningar för ditt Trangiakök. Detta inkluderar både fasta fodral i EVA-skum samt mjukare nylonfodral. Fodralen gör att du enkelt kan transportera ditt Trangiakök när du är på resa, men det hjälper också till att hålla köket i gott skick.

Om du älskar att vara utomhus och samtidigt tycker om att laga mat, då är ett Trangiakök den perfekta lösningen för dig. Utforska hela vårt utbud av Trangiakök ovan, samt tillbehör. Om du är tveksam till vilken lösning som passar dig bäst är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.