• Beställ innan 13.00 - MA-TO och vi skickar samma dag (för grön lagerstatus)
  • Betal med Klarna
  • Beställ online 24/7

Celestron Landscout 20-60x80 med smartphone adapter

2.570 sek

Klarna

Modell/Varunr.: C52329
Lagerstatus: Finns i lager
st.

Med en Landscout-kikare från Celestron får du en kompakt och lätt kikare som är lätt att ta med på resan.
Kikaren är lätt att sätta upp, så du kan snabbt hitta kikaren när nästa naturupplevelse presenterar sig.

Celestrons Landscout-kikare är kända för sin mångsidighet och användarvänlighet, eftersom de är lätta att använda.
Kikaren levereras komplett med Celestron-smarttelefonadaptern och ett bordsställ - det perfekta startpaketet som är perfekt för att ta med dig på en ryggsäckstur,
vandring eller fågelskådning.

Smarttelefonadaptern gör att du kan dela dina bästa upptäckter med vänner och familj genom att ta fantastiska bilder och filmer genom din kikare med din smartphone.
Observera att vissa stora och/eller skrymmande telefonfodral (inklusive foliofodral) kan behöva tas bort för att telefonen ska passa adaptern.

Förstoringen med okularet ökar bildskalan, så att du kan ta fantastiska bilder av vilda djur, avlägsna föremål och till och med månen på natten!

Landscout 80 mm-kikaren har ett 45° synfält, unik multibelagd optik och ett mångsidigt okular med 20-60x zoom. 45°-vyn ger dig komfort för längre observationer. Landscouts helbelagda optik ökar ljustransmissionen för ljusare och skarpare bilder. Den justerbara zoomen låter dig välja mellan ett brett synfält för allmänna observationer och hög förstoring för detaljerade närbilder.

Landscout kommer med ett okular med 20-60x zoom. Använd de lägre förstoringarna för att överblicka landskapet och växla snabbt till högre förstoringar för små linser när det behövs. Den stora, ergonomiska fokuseringsknappen ser till att du alltid har en klar och skarp bild av ditt föremål. Både zoom- och fokusknapparna är gummerade, vilket gör dem extremt användarvänliga, även när man bär handskar. Landscout är designad för att fungera bra i många tittarsituationer, vilket gör den till en utmärkt allroundkikare.

Kikaren har en robust, tålig konstruktion som tål mindre stötar och stötar. Dessutom är kikaren vattentät, så att du enkelt kan använda den i fuktiga eller våta förhållanden.

 

Model 20-60x80
Förstoring 20-60x
Frontlins 80 mm
Synfält v/ 1000 m 21.0 - 22.2 m
Nära fokusering fra 5 m
Vikt 1,5 kg
Mål 365x150x105mm

 

Trustpilot