Viewlux Elite Tubkikare 20-60x80 inkl. bordstativ och smartphoneadapter

Modell/Varunr.: A4784PK2

3.069 SEK 3.611 SEK

Klarna

Produkter i paketet:
 • 1 x Viewlux Elite Tubkikare - 20-60x80mm
 • 1 x Viewlux Bordstativ för Kikare eller Kamera
 • 1 x Smartphone Adapter

Lagerstatus: På lager

st.

Viewlux Elite Tubkikare 20-60x80
Viewlux Elite är en bra allroundkikare, eftersom den lämpar sig både för fågel- och naturobservationer samt havsutsikt. Med en 20-60x förstoring kommer du nära detaljerna i landskapet, du kan enkelt upptäcka djuren på det öppna fältet och kan närstudera fartygen som seglar förbi i horisonten.

Den idealiska allround tubkikaren
Kikaren har ett stort synfält och med ett zoomokular går förstoringen från 20x-60x. Det betyder att du kan zooma från 20x förstoring och upp till 60x förstoring. Du har därför en bra räckvidd, som både passar för större avstånd, samtidigt som du kan komma riktigt nära rådjuren.

Med fullt multibelagda BAK-4-prismor är du säker på att få en tydlig och kontrastrik bild. Den förstärks av en 80 mm stor frontlins. Kikaren är behändig och lätt att ta med på resor, då den är fysiskt kompakt i designen. Med en 80 mm lins kommer du att upptäcka att kikaren är bättre i skymning och skymning, eftersom det fortfarande är en hög detaljgrad på föremålen.

Kikarens struktur
Kikarhuset är tillverkat av lättviktspolykarbonat, vilket gör det idealiskt att ta med sig på språng. På utsidan sitter en robust gummipansring, som skyddar kikaren mot stötar och samtidigt ligger den bra i handen när du ska ta av den och på stativet eller sätta på transportväskan (som ingår).

De vridna okularen gör det enkelt för dig att utnyttja kikarens hela synfält både med och utan glasögon. Dessutom är kikaren vattentät och immafri. Ta därför med den ut på fältet och kom nära naturens rika djurliv.

Fotografering med Viewlux Elite tubkikare
Smartphone
Använd den medföljande smartphoneadaptern för att montera din smartphone på kikaren. Sedan är du redo att ta bilder av dina observationer.

DSLR-kamera
Montera enkelt din DSLR-kamera på kikaren med hjälp av Viewlux-kameraadaptern och en T2-ring. Detta görs genom att skruva loss objektivet från kameran och fästa T2-ringen tillsammans med kameraadaptern.

Specifikationer

 • BAK-4 prismor
 • Helt flerskiktade linser
 • Kvävefylld och daggfri
 • 100% vattentät
 • Twist-up ögonmussla
 • Solskydd
   

Modell 20-60x80 mm
Förstoring 20-60x
Objektivdiameter 60 mm
Synfält på 1000m 31,5-16 meter
Vikt 1050 g
Närgräns 6 meter
Garanti 10 år
 

Viewlux Elite tubkikare 20-60x80, bordstativ, smartphone adapter, väska och linsskydd