Levenhuk Camo Tubkikare 16-48x60 inkl. bordstativ

Modell/Varunr.: LV81983

1.229 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Levenhuk Camo kikare
Camo-kikare från Levenhuk är det perfekta redskapet för jägaren som vill vara obemärkt på landsbygden. Den är kamouflagefärgad och smälter därför in i skogens färger. Med en 16-48x förstoring kan du komma riktigt nära djuret samtidigt som du har ett brett synfält.

Kikaren för jakt
Med ett 60 mm objektiv får du en kompakt kikare som är lätt att ta med dig i fält, oavsett om du jagar eller tittar på fågel. Dess vikt på endast 1,28 kg. vilket gör den idealisk för backpacking utan att lägga på onödiga kilon. Med fullt multibelagda BK-7-prismor är du säker på att få en tydlig och kontrastrik bild. Den förstärks av en 60 mm frontlins. Denna modell med 60 mm objektiv är praktisk och lätt att ta med på resor, eftersom den är fysiskt kompakt i designen.

Eftersom kikaren har lika insyn lämpar den sig för observation när siktlinjen är rakt fram eller uppifrån och under - till exempel från ett torn eller en kulle, eller om du behöver se djur som ligger på marken. Kikaren kommer att vara praktisk och effektiv för jakt, gevärsskytte samt för revir- och gränsskydd och klassisk landskapsobservation.

Kikarens struktur
Kikarhuset är tillverkat av lätt, höghållfast ABS-plast, vilket gör den idealisk att ta med dig på språng. På utsidan sitter en robust gummipansring, som skyddar kikaren mot stötar och samtidigt ligger den bra i handen när du ska ta av den och på stativet eller sätta på transportväskan (som ingår).

Fotografering med Levenhuk Camo
Smartphone
Använd en smarttelefonadapter för att ta foton med din smartphone. Detta behöver helt enkelt fixas på okularet, och sedan är du redo att ta bilder med din telefon.

Specifikationer

  • BK-7 prismor
  • Helt flerskiktade linser
  • Twist-up ögonmussla
  • Solskydd
     
Modell 16-48x60
Förstoring 16-48x
Objektivdiameter 60 mm
Synfält på 1000m 40-19 meter
Vikt 1,28 g
Närgräns 5 meter
Garanti Livstid
Paketen består av Levenhuk Camo tubkikare, bordstativ, väska och linsskydd